En Stor Opplevelse!

Lørdag 20.mars 2010, klokken 11.30 startet min dag på UKM. Vi hadde et show ute på gata hvor alle kunne komme å se. Klokken tre begynte showet inne i kulturhuse, og min gruppe, The Click fikk æren av å åpne årets runde med Fylkesmønstringen som i år fyller 25 år!  Etter å ha danset klokken 15, surret vi egentlig for det meste rundt i byen. Men vi hadde jo også en tur innom salen for å se på de andre da selfølgelig:)


Dette bilde er fra lokalmønstringen

Da klokken var ca 21.15 kom dommerne tilbake etter å ha bestemt seg for hvem som fikk stipend og hvem som gikk videre til landsmønstring. Hoveddommeren gikk frem til mikrofonen og skulle annonsere hvem som fikk et gavekort fra Bårdar, til Dance Explotion sommerkurs. Hun startet med å si at han som fikk "prisen" hadde utmerket seg i ung alder og hadde imponert dommerne stort. Og langt oppe i salen satt vi og diskuterte litt hvem dette kunne være, vi var sikkere på at det var en som heter Tri, for han hadde danset og var ganske flink. Men så sier hun, Kjetil fra The Click! Og jeg fikk sjokk! Så  jeg gikk nedover trappa og hoppet opp på scenen, der sto jeg sammen med tre andre som hadde fått en pris før meg. Etter dette delte de ut hvem som kom til Trondheim på landsmønstringen, og da må jeg si gratulerer til Putrid, dere kan virkelig glede dere, det er sykt gøy! Så kom noen av de siste prisene. Jeg var ganske sikker på at vi ikke kom til å få noen siden vi kom til Trondheim i fjor og at folk kanskje var litt lei av oss :P Så sier de, Disse skal til Belgia. Erlend Lehland med kvintett og The Click. Og jeg skjønte det ikke med en gang, jeg var så låst på det jeg hadde fått og at vi ikke kom til å få noe mere.. Så da kom Elisabeth og Marit ned på scenen og stod sammen med meg:)  Etter at utdelingen var avsluttet kom en av arrangørene bort til oss og Erlend, og fortalte oss at vi burde være veldig fornøyd med dette, fordi Arrangørene i Belgia hadde bett UKM om å finne de beste innslagene av alle og sende dem dit. Så ja dere kan jo tenke dere selv hvor heftig denne helgen har vært, Tabanka videre i Norske Talenter og vi videre i UKM. Jeg sier takk til alle som støtter oss og som er med i gruppen vår på Facebook. 

- Love K.A

4 kommentarer

Tone

23.mar.2010 kl.16:51

Spenande, K.A.!!

IdaL

24.mar.2010 kl.18:06

Gratulerer, Kjetil! Så sykt bra!! :D

isommerfelt

29.mar.2010 kl.11:24

Sykt bra, visste ikke at du fikk stipend også;D Grattis for everything! - Jeez detta blir et sykt spennende år for deg :D Tyrkia, Tsjekkia, Belgia, ukmstipendet og flettene xD +++ !! Lucky.

Sorry at jeg svarte så sent forresten - har vært litt off the blogg i det siste. Men gleder meg sinnsykt til å se deg med de flettene - og veldig greit å bare klippe av tuppene :D Hadde vært kult om du hadde fått det før Tsjekkia, men det er vel kanskje litt umurlig - men mindre du hokkuspokkuser i Tyrkia da xD hehe. Kos deg vidre der bede, og god bedring!! :D (du bruk alltid idoform når du skal til utlandet - da er du sikret for dårlig mage resten ;) - men selv om det er litt sent nå, gjør det i hvert fall i Tsjekkia!, kjedelig å ødelegge to turer med matforgjiftning.)

solveigsf

29.mar.2010 kl.15:11

Misunner deg alle disse turene dine! Du er forresten utfordret på bloggen min, forventer at du tar utfordringen! Haha:)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits