Mitt Crew Videre I Norske Talenter!

Ja som jeg har fortalt så er Tabanka med i Norske Talenter. Idag var første runde av audition i Oslo, men bare et av danse crewene ble vist, det var The Vibe. Tabanka ble bare vist litt sammen med et par andre danse crew. Men derfor finnes jo internett :)  nå er det sånn fucka at man ikke kan legge ut hele filmen som html ting, men dere får bare gå inn HER å se!

De blæææsta scenen og gikk videre til neste runde :) Så husk å stemme når alle auditionene er ferdige! Tror man kan begynne 14.mai eller noe..

Idag har The Click hatt generalprøve til UKM, det gikk ganske bra, men vi hadde veldig dårlig plass, så da vi skulle få flyttet alt av instrumenter og stuff som sto der, ville ikke han mannen som var ansvarlig for det, gjøre det. det skulle være sånn, det klikket nesten for meg men han skulle visst få gjort det da. Er det ikke gjort kommer jeg til å... bli veldig sinna.
Vi åpner hele UKM, altså første nummer liksom og det er klokken 15.00. Vi har blitt plukket ut til å ha ute show, klokken 11.30, det kommer til å bli heftig kaldt med singlett når det er ca 6 grader ute, men men. Så i morgen braker det løs!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits