Jeg Elsker Dere

Idag er jeg tilbake, nesten 100%. Så jeg vil bare fortelle dere litt om min andre familie :)

I starten av Februar 2009 skulle den gamle UKM gruppa bruke opp de siste pengene fra stipendet vi fikk. Resten av gruppa droppet ut så vi var bare fire stkker på en workshop med Thomas Prestø. For dere som er på Circle og danser, har sikkert sett han der, han underviser i dancehall så da kan dere jo tenke dere selv hva vi hadde workshop i. Vi hadde bare 1 1/2 time med han fordi vi måtte rekke bussen hjem fra Oslo, så sa jeg at jeg synes det var døds dumt at vi måtte dra så fort. Da spurte han meg om ikke vi bare kunne bli igjen, han hadde en ledig plass hjemme hos ham som noen kunne sove på. Jeg ringte mamma, det var 5 minutter til t-banen skulle gå, og jeg var stresset. Det ringte og ringte og ringte og ringte.. Rett før jeg la på tok hun den, jeg spurte om jeg kunne sove over hos Thomas og samboeren og hun sa ja:O Til å være en ganske streng mamma var jeg sjokkert, hun lot meg overnatte hos en helt ukjent mann i Oslo. hmm. Samme kvelden skulle vi i bursdag, Og jeg kjente ingen! Men alle tok meg godt imot og danset.

Noen uker etterpå fikk jeg beskjed om at jeg skulle komme tilbake, for det var audition. Jeg vet ikke om dere vet hva jeg snakker om men jeg snakker om Tabanka Crew. Jeg ble bedt til audition til Tabanka Crew.. Jeg var alene og sykt nervøs. Vi var bare fire gutter der og sikkert ca. 30 jenter.. fem av de rundt 30 som var der kom inn.. Og bare to av guttene kom inn, jeg var en av dem! Jeg var i Paris da jeg fikk vite det, og turen ble døds bra med dette på toppen. Siden jeg bor 3 timer unna Oslo er jeg 50% der, jeg er i Oslo hver eneste måned og trener, jeg går glipp av mye men jeg skal bare bli ferdig med videregående så flytter jeg inn :) Det jeg vil si om dette er at, disse guttene og jentene har tatt meg imot som et nytt medlem av gruppa og jeg er veldig takknemlig for at de har vært så hyggelige..
Siden jeg har skrevet og dere sikkert er dødslei av å lese, så skal jeg vise dere noen filmer av dem :)
Her er Jeffrey på battle of UNICEF. Han vant hele greie!

Dette ble så langt at jeg skal skirve litt i når jeg kommer hjem fra dansing:) Håper dere har godtatt at jeg tok meg en pause i går. 

- Love K.A

Én kommentar

Malen

18.mar.2010 kl.22:03

=D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits