TheGiant Er En Pyroman..

Som vi alle vet er Kjetil André Lundstein aka. The Giant fra oppegård, vel på VG nå, står det at tarnåsen skole i oppegård brenner. Jeg vet ikke om han har gått der da.. Men jeg bare tenkte at det kanskje kunne være hevn?Vel dette er jo ikke så seriøst, guttene som blir avhørt er liksom 12 år.. Jeg fant ikke på noe bedre å si, og jeg vet at noen kommer til å bli helt loka av dette å si hvordan jeg kan spre sånne rykter om han, been there before.. Men som dere ser så er dette ikke rykter fordi jeg skriver at det IKKE, altså IKKE er seriøst. Fint at vi er enige :)

Idag har jeg bare vært helt død, da jeg kom hjem var jeg helt utslitt, sovnet mens mamma og jeg ventet på at en venn/gammel nabo skulle komme på det der kokke programmet på TV3, Top Chef? kanskje, husker ikke, men han kom ikke da, neste gang var det visst. Så så vi CSI, det var gøy, men som dere vet, ikke det samme når det ikke er CSI: Miami.. Jeg vet dere er enige med meg!

Idag fikk vi også ny tv i kantina på skolen, en 50'' samsung eller noe sånn japansk tull, vel har egentlig samsung hengene foran meg nå... Japansk tull kan være flott det! Nå er jeg så trøtt at jeg ikke kan holde øynene åpne.. Vi blogges i morgen:)

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits