Hove 2010

Nå har nok de fleste av dere som er ganske inn i dette, allerede fått det med seg hvem det er som kommer innen Hip Hop headlineren.
NAS OG DAMIAN MARLEY!
Ja dere, det blir heftiiiiiig, jeg gleder meg så sykt, jeg har faktisk aldri vært på Hove, jeg skulle egentlig vært da Jay-Z var der, men så ble jeg syk.. Så har jeg liksom ikke giddet.. Men i år har jeg tenkt å jobbe som frivillig for Røde Kors, ja jeg vet det.. Røde Kors, men man får gratis ukespass, og gyldig fravær fra skolen :D Så det blir garantert Hove på meg i år!
For dere som ikke som skjønte det så er Damian sønnen til den store store Bob Marley. Han er min helt, derfor skal jeg benke meg foran ved scenen med Jamaica flaggene mine og veive, så hvis du ser etter meg, så bare let etter håret eller flaggene. Har du ikke hørt musikken skal du få det også her, shit hva er det dere ikke får av meg?
 
NAS - I Can

Damian Marley - Welcome To Jamrock


Nas ft. Damian Marley - Road To Zion - begge sammen er hen BRA miks!


- Love K.A

2 kommentarer

Mina & Helene <3

16.mar.2010 kl.15:20

Kos deg på hove da :) tror broren min skal dit :p <3

16.mar.2010 kl.19:52

Jeg gleeeeder meg!!!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits