Justin Bieber, Død eller Ikke?

Idag har jeg smurfet rundt på nettet og funnet ut at det står myye om at Justin Bieber er død.. Men er det sant?
Det har jeg ikke funnet ut enda.. Jeg mener, alle tenåringsjenters loverboy kan jo ikke bare dø sånn ut av det blå.
Han er jo veldig flinkt til å synge og da, tror ikke han kommer i stemme skifte noen gang.. For dere som ikke har hørt ham synge, må jeg si jeg synes litt synd på dere, han er faktisk veldig flink! En yngre og hvitere versjon av Usher! Men om dere ikke har hørt ham, så ska dere få sjangsen her! Listen and enjoy :)

Nå er ikke dette en musikkvideo eller noe, jeg tenkte dere skulle få en liten smakebit!

Idag var jeg hos tannlegen og borret.. Det var helt ok egentlig, vel ikke ok, men det var visst nesten ikke noe hull i det hele tatt. Så hun sa at jeg ikke trengte bedøvelse, men jeg kunne godt skrike til henne om jeg trengte :P Og dere vet når man er hos tannlegen, så får man enten en mann eller en gammal sur dame som sitter med fingrene godt stappet inn i munnen din, men idag, fikk jeg den hotteste tannlegedama jeg har sett, nei jeg siklet ikke fordi jeg hadde sånn som suger opp alt vann i munnen *flaks*. Neida, men hun var hot da, hun sa jeg hadde fint hår å greier, shit jeg jeg tror jeg må gå til tannlegen oftere!

Også må jeg si til alle dere som har sendt meg mail.. Jeg har ikke tattovert Good Night på armen! haha, det finnes noe som heter kreativitet og Picasa3...

- Love K.A

Én kommentar

Lisell, Frida og Malin

15.mar.2010 kl.20:11

han er ikke død, haha. og det hadde foresten vært en awesome tattovering da :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits