Michael Jackson Ser Meg

Igår var jeg hjemme alene, og for en deilig følelse det var og kunne gå rundt i huset uten å høre noen andre! Nei jeg er ikke ofte alene, når man er seks stykker i familien så er det skjeldent det er stille i huset..
Så jeg tok meg et bobblebad mens jeg hørte på Calmdown spillelisten min på spotify. Da jeg var ferdig med det stekte jeg en Casa Di Mama :) Jeg gikk ned i kjellerstuen for å se om det var noe gøy på tv, det var det jo egentlig ikke, men jeg endte opp med litt senkveld, litt Politiskolen 3, The Voice og helt til slutt, Takk Gud, Det Er Fredag. Jeg anbefaler Takk Gud, Det Er Fredag! Derek Friday er genial:P
Klokken ble 02.30 og jeg tenkte at jeg skulle legge meg, og siden jeg var alene, så tenkte jeg at jeg kunne kapre mamma sin seng, For da kunne jeg jo bare ligge som et slakt utover hele. Så da tok jeg med meg dyna og putene mine opp.


Sjekk Pondusen der borte..

Idag har jeg faktisk gått en tur i det fine været, jeg har hørt at det skal komme enda mere snø, så jeg tenkte jeg burde være litt smart å benytte sjangsen til å gå ut uten et tonn med klær på. Også fikk jeg en Michael Jackson kalender av Ine Marie til jul, men så har jeg ikke fått hengt den opp før nå. Nå henger han ver senga mi og "synger". Jeg synes virkelig det er trist at han ikke lever lenger.. Men vi har musikken hans som kommer til å leve for alltid da :)


- Love K.A

Én kommentar

TRUDE PUDE

14.mar.2010 kl.00:47

åh herregud, precious er en syyykt amazing film!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits