Beklager Om Jeg Tråkket Deg På Tærne!

Vel har vel kanskje ikke tråkket noen på tærne, men... 
Det har nesten ikke vært noe blogging idag.. Men jeg kan egentlig bare si med engang at torsdager ikke vil være veldig produktive, for jeg har null fritimer og jeg prøver liksom å følge med i timen.. Ja jeg vet at jeg skrev at jeg kunne gjøre flere ting på engang i det forrige innlegget, men det var egentlig litt sånn at the moment følelse.. Men jeg skal prøve å være flink, jeg har vært veldig aktiv i det siste right? Jeg er litt stolt må jeg si!

4198846368_250389888f_large

Ja som dere ser, bare gutter juger.. Så jeg skal være ærlig med dere å si at jeg har vært på Brun & Blid.. Og nå tenker du: Hva faen, han er jo mulatt.. Ja jeg vet det, jeg er alltid brun, men jeg blir faktisk veldig mye bleikere/lysere om vintern og det er ikke noe gøy.. Men jeg tok det ikke bare på grunn av det, og jeg kan si med en gang at, nei jeg følger ikke strømmen med at det er kult å ta sol, for sist var liksom 4 måneder siden eller noe.. Skal fortelle dere i morgen, jeg bare sier at vær forberedt på noe heftig! 
 Må bare legge ut noen bilder fra weheartit.com :)
Tumblr_ky93txyngq1qagsedo1_400_largeTumblr_kz3ighgmdh1qza6kro1_500_large
Følte disse passet sammen.. Love&Starbucks - siden hun gaper opp tenkte jeg at hun sikkert tenkte på starbucks
(ingen dirty tanker her nei!)

- Love K.A

2 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

12.mar.2010 kl.00:15

kommenter siste innlegget mitt og du gjør meg kjempe glad<3

Cosmo King

12.mar.2010 kl.02:59

ignorer idioten fra topplista over meg her. Grunnen til at de med mørkere hud får mye blekere og daffere hud om vinteren, er fordi de ikke for nok D-vitaminer. Tror det var D-vitaminer hvertfall. Men uansett, de man får fra sola! Derfor er det egentlig lurt å ta sol like en gang i uka :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits