Good Freakin' Morning!

Har faktisk en ganske bra dag idag.

Sitter i Sosiologien og loker.. Det er ikke så spennende å høre på hva læreren har gjort tidligere i livet.. Sitter for det meste med facebook foran meg, og spotify spillende i bakgrunnen.. Helt ok egentlig, men folk som sier at gutter ikke kan gjøre flere ting på en gang tar heelt feil! Jeg hører på musikk, hører på læreren, er på facebook og skriver dette innlegget. Er dere ikke imponerte?
To gutter som sitter bak meg i denne timen, var nettopp inne på chattesiden chatroulette, don't go there... For dere som ikke vet hva dette er, så skal jeg fortelle.. Chat-rulett er en nettside hvor man blir satt inn i en chat med random mennesker all over the world.. Det er 16års grense, og med god grunn! Du kan ikke unngå å se menn eller kvinner som onanerer.. Vi var nettopp vitne til to stk som hadde sex.. Hvem faen har sex mens man chatter?
Man kan også snakke med dem over mikrofon liksom.. Og jeg synes det er ille at barn som er under 16 er der inne å blir linket med en 60 år gammel  feit mann som sitter å napper i loffen.. Nei jeg liker det ikke, bortsett fra de som faktisk bare er der for å snakke, de er hyggelige.. Men ja dere kan liksom bare sjekke det ut selv, jeg har ikke noe behov for å være der for å si det sånn.
Egentlig så er jeg veldig trøtt idag.. men jeg har en god dag alikevel!
Har  norskprøve om noen timer.. fuck, jeg kan ikke så veldig mye.. jaja, det kommer flere prøver!

- Love K.A

2 kommentarer

Miriam

11.mar.2010 kl.13:46

Ha en fin dag videre :D

☆Silje Erika☆

11.mar.2010 kl.23:07

Tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits