Deilig Vær og Deilig Musikk

Men får jeg nyte det? neida, for jeg sitter og "forbereder" meg til norskprøve i morgen..
Denne sangen er fin.. Digger Melissa Horn.

Tenk om vi kunne gjøre prøven om til blogging. Hvem skriver det beste blogginnlegget. Det hadde vært veldig greit for da har jeg jo en liten fordel.. Neida men Nasjonalisme, Ibsen og alt det tullet er gøy det. Jada jeg koser meg masse!
Ok ferdig med å klage nå.. Vel det jeg skulle si, har jeg glemt.. Men det er deilig vær igjen, det har vært det hele uka (hm det er onsdag idag?), Jeg har trykket meg frem til Love/calmdown songs spillelisten på Spotifyen min, hørte nettopp en sang med en setning som er sånn her: You made my heart bleed. Men hjertet blør jo alltid, jeg mener, det pumper jo blod 24/7, så det var litt fail.. Men siden jeg ikke har så mye å skrive om, så kan jeg svare på noen spørsmål jeg har fått.

Hvilkene butikker shopper du i?
oi, det er ganske mange egentlig.. men favorittene er jo H&M og Nike da :)

Har du kjæreste atm?
Nei, jeg er singel atm.

Kan du lage en 10 ting du ikke visste om meg video?
Jeg har blitt spurt om dette noen ganger og, jeg kan nok gjøre det, men jeg har mye å gjøre atm.. Så vi får se når det blir :)

Hvordan mobil har du?
Jeg har en høyt elsket iPhone(men jeg har holdt en Blackberry Bold 9000 i hånda, og det føltes BRA)

Er det noen på topplisten du ikke synes fortjener det og kunne du tenkt deg å vært der selv?
Ja, det må jeg si, noen har blitt litt oppblåst synes jeg.. Ja, det kunne jeg tenkt meg.. men du vet, klarer meg fint her jeg er nå!

Har du prøvd røyk eller snus?
Nei det har jeg aldri prøvd, ingen av delene faktisk.. Røyk lukter vondt og snus både lukter og ser ekkelt ut..

Hvilkene tre steder ville du helst bodd?
Jeg liker veldig godt storbyer, så det ville blitt enten New York, LA eller Negril. Nå er ikke Negril en storby, men det er mitt favoritt sted på Jamaica. People, you gotta Google it!

Hvem gjorde deg til emokid?
Vel nå kan jeg ikke akkura beskrive meg selv som en emokid, men hvis du tenkte på da jeg skrev love sucks, så har hun vært på bloggen engang i tiden :)

Sier takk til alle som har sendt meg spørsmål og fine kommentarer på mailen min, det er blir jeg veldig glad for. Jeg skriver jo for dere vettø, og da er det godt å se at tallen stiger og at grafen går mer oppover enn nedover, men jeg skal ikke si at bloggen går bra, for hver gang jeg gjør det, så går det dårlig, så det går døds dårlig... Blogges senere :)

- Love K.A

2 kommentarer

Marthe og Kristina

10.mar.2010 kl.10:39

hei hei. Fin blogg! Legger igjen en liten hilsen. Ta gjerne turen innom vår blogg for litt tips! :-)

Tania

10.mar.2010 kl.11:05

Nice blogg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits