Jeg Begynte Å Brenne!

Har du noen gang følt at munnen din brenner, jeg mener liksom on fire? For det opplevde jeg nå!

Jeg har liksom tenkt å prøve ut forskjellige munnskyll typer.. Idag testet jeg Listerine... Kan man si, og du vet, på tv så viser de at det skal eksplodere i munnen din, og hvertfall jeg har alltid synes at det har sett utrolig dumt ut..
Så jeg sto foran speglet på badet mitt, og helte det inn i munnen. Jeg kikket meg i speglbildet og tenkte, hvor er eksplosjonen? Det smakte bare ekkelt.. Men så kom eksplosjonen, som ikke var en eksplosjon, men det brant som FAEN! Det gjorde så vondt at øynene mine begynte å renne!
Det var sykt, jeg spyttet det ut i vasken etter å ha sendt det frem og tilbake i munnen.. Men etterpå føltes det skikkelig fresht ut, men det gikk fort over, altså det gikk tilbake til som om man ikke hadde helt i seg noe etsende! Do not try it!

Watch out!! It will burn your mouth!Nå har jeg skaffet meg min egen private header maker. 
Hun går ved navnet Helene Sødergren Dreijer. Hun tok jobben selv, så jeg bare lener meg tilbake å lar henne fikes det :) Det blir nok noen heftige headere fremover! Im looking forward to it!

Jeg er forresten back on track! Har gått forbi både Fr3sh og Schekken:) Jeg synes begge er ganske bra bloggere og derfor er det digg å se at jeg ligger høyere opp enn dem! haha. Men jeg synes dere burde sjekke dem ut etter dere har lest dette ferdig. (Jakob og Jonas, dere skylder meg en begge to). Anyways så legger jeg meg nå, skolen starter i morgen.. lax dag med tre timer dans i starten :)

- Love K.A

2 kommentarer

Anette Kyvik

08.mar.2010 kl.00:57

Hehe, Listerine er kraftig ja.. SB12 er bedre på smak (og funker bedre). =)

Sv: Hehe, det er nok det beste.. =P

Marte :)

08.mar.2010 kl.23:18

Listerine er best da:) den lilla

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits