En "døende" Slave

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dåpen til fetteren min, som inkluderte litt uvanlig kirke tilstander for min del..

Klokken 11 idag var hele min familie, foreldrene til stefaren min, søstra hans, sønnen hennes, hennes kjæreste og hele kjærestens familie i Flosta Kirke. Som familie så må man jo sitte helt foran, og det var jo helt ok, helt til presten begynte å snakke om slaver, og dere må unnskylde meg for dette ordet jeg bruker nå, men det var negerslaver..
Og der satt Angellina og jeg, som de eneste mørke i hele kirka, foran hvor alle kunne se oss, Jeg følte meg så alene, og sett på! Men jeg prøvde liksom å ikke tenke på det da.. Så fikk jeg så heftig vondt i magen, men jeg ignorerte det litt, vi var jo liksom i kirken.. Så ble jeg kjempe kvalm, jeg var sikker på at jeg skulle spy, men så kjente det ut som om det rant vann inni meg, i full fart ned mot føttene også ble jeg kjempe kald i hodet. Samtidig som dette skjedde var det akkurat som om det startet å koke inni meg, så blode forsvant ned i bena, men en heftig varm følelse steg oppover helt opp til hodet, og da det kom helt til topps begynte jeg å se ringer, så jeg sa til mamma at jeg må ha vann, og da jeg skulle ta en slurk bomma jeg på bunnen...(flaut) Så hører jeg mamma i bakgrunnen si til stefaren min, han må ut herfra fort, han har gått fra brun til hvit! Så vi skulle gå ut og da jeg reiste meg ble absolutt alt heelt tåkete, jeg kunne ikke se noen ting, det var tåkete og alt bare gikk helt rundt så jeg heiv meg inn på doen for jeg følte at frokosten var på vei opp.. Det er nasty jeg vet det, men hey jeg skal jo fortelle hva som skjer ikke sant?
Så da jeg hadde sittet der inne å pustet i ca 5 min så gikk jeg ut og la meg på gulvet med bena opp mot bordet.. Der lå jeg og sånn endte det.. Så dro vi for å spise kaker, det var digg da, og vi fikk med hjem! :D kommer til å bli feit denne uken..


Denne headeren fikk jeg av Marita Hauge, hun er veldig søt som lagde den helt uten at jeg hadde spurt :) Men den er litt for liten som header desverre. Jeg sier dette fordi jeg trenger ny header.. Har fått høre en del ganger nå at noen av dere begynner å bli lei av den jeg har nå. Jeg skal prøve å lage en ny, men jeg suger på den så det blir ikke noe avansert!

- Love K.A

Én kommentar

Mari Søvre

07.mar.2010 kl.22:51

Huff, det hørtes jævlig ut D: Jeg var også i dåp i dag forresten! Til nevøen min : )

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits