Blackberry & Wonderland

Først vil jeg bare beklage for mitt lille utbrudd i går, men det klikket helt as, hater nettbuss..

Hvertfall så kom jeg meg til Arendal til slutt! Så møtte jeg min gode venn Ine Marie, men hun skulle ta sol, så hun gikk dit mens jeg møtte Solveig og Helene, vi surret litt rundt og så kikket jeg nedover "gata" i senteret, og der var det en STOR plakat med bilde av en Blackberry på! Og tror du ikke at Telekiosken har begynt å selge Blackberry?! De hadde til og med Bold 9000, jeg vet høres ut som en skikkelig nerd nå, men det er helt sykt! altså jeg har ventet på dette i evigheter, og nå er den jo her! Må bare enten smiske hefitg med mamma eller vente til jeg får penger igjen.. Hvertfall så kom jeg over gleden litt og kom meg ut av butikken.  Etter det dro jentene hjem og jeg gikk på kafé med Ine. Vi løp en tur innom H&M, og da fikk jeg shoppet to t-skjorter og en genser fra H&Ms nye kolleksjon The Blues,(digger den hvis dere lurte).  Og etter det fortet vi oss til Kinoen for vi skulle på Alice In Wonderland.


For en fantastisk film! Tim Burton er et geni. Filmen var så rar at den ikke var rar, altså ja. Men jeg gir den en 6er. Jeg synes den var dødsbra, jeg anbefaler den til alle, bare ikke barn under 7 år, den kan skremme deg litt. Satt nemlig ved siden av en som ikke var gammel nok for å si det sånn! Det var hvertfall litt fra i går, dagen idag er ikke spennende at all, Det eneste som har skjedd er at jeg ikke har sovet et sekund i natt, helt seriøst liksom, jeg sovnet 07.35 så jadda, og da jeg våknet klokken 12.30 gikk jeg i dusjen og begynte på håret mitt.. Etter ca to timer var jeg ferdig med å gre det og gjøre det skikkelig fint :) så nå er det sånn det egentlig skal være.

Dere har fortsatt lov til å si hvilken hårsveis jeg skal ha. Akkurat nå går det mot løse fletter. Jeg ser at noen har sagt dreads, men det kommer ikke til å skje.. beklager.

- Love K.A

4 kommentarer

Ida

06.mar.2010 kl.18:39

Fin blogg! Kommentere tilbake? :)

Mari Søvre

06.mar.2010 kl.20:38

Jeg så også Alice in Wonderland i går, bare at jeg så den kl.13.00, den var søt : - ) Synd at du ikke skal ha dreads da : - (

solveigsf

06.mar.2010 kl.21:10

Du skal ikke ha noen fletter enda! Vent til etter UKM, bli med oss ut på lørdag, og så skal du ha stramme fletter etter UKM :D

Karoline ♥

06.mar.2010 kl.22:06

Kjempe fin blogg! Blitt en liten fan av gutteblogger jeg! :D Stå på videre!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits