Jeg Hater Nettbuss

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha stått ute i stivkuling med snø og heftige minusgrader for å vente på bussen, jeg var så happy for at jeg skulle få bruke masse penger å shoppe like a god today! Så når klokken nærmer seg 13.25 (da den skulle gått) så ringer jeg 177 for femte gang, og de første fire gangene var det ingen som tok telefonen... Så spør jeg henne ganske aggresivt om det ikke skulle gått en buss fra Staubø klokken 13.25
dama:Jo altså, jeg vet ikke, det går jo ikke så mange busser på den kanten.
Meg: Ja men det var faktisk ikke det jeg spurte om. Når går det buss herfra
Dama: Jo det skal gå en nå 13.30
Meg: Sånn ja, takk for det.
Også la jeg på.. Klokken ble 13.40 og ingen buss hadde kommet, håret mitt hadde frosset og jeg kunne ikke skrive på iPhonen min fordi fingrene mine var så kalde. Nå er jeg så forbanna at jeg klarer ikke tenke engang, jeg har ingen aning om hvordan jeg skal komme meg til Arendal og jeg kjenner at dette har ødelagt dagen min så heftig! Jeg skulle på Alice In Wonderland premiere også.. FUCK MY LIFE!

- Ain't no love from K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits