Facebook Og Måking

Er det på tide å tenke seg om..

Altså, nå har jeg vært venn med tantene mine på facebook en stund, og mamma har lenge snakket om at hun også skulle lage seg en profil. Men så har hun liksom glemt det, og det må jeg si at jeg er veldig glad for.. Eller jeg må vel si var, for i går kikket jeg litt rundt, også står det på hjem siden at en venn har blitt venn med Chatrine blablabla. Så sendte jeg melding til lillesøsteren min for å fortelle henne at hun hadde fått seg facebook, og hun visste det.. Men vi ble enige om at ingen av oss skulle bli venn med henne. Høres kanskje litt slemt ut, men jeg tror hun klarer seg fin uten oss der..
Jeg liker det ikke i det hele tatt.. uff.

Jeg savner sommeren!

Nå har jeg nettopp vært ute å måket hos Karin, hun som hadde denne bloggen med meg. Hun er nemlig i Spania, og derfor bruker hun meg som slave. Jeg vet at hun kommer til å lese dette, så jeg bare sier at det var helt jøvlig og du burde virkelig elske meg for dette. Jeg hadde måkt som bare det, også tenkte jeg at det ikke tok så mye tid, så jeg hadde bare på meg en joggebukse og jakke.. Så komme, ikke bare en, men TO børytebiler å lager den største og hardeste snøfonna akkurat der jeg var ferdig med å måke.. Jeg har aldri i mitt liv vær så forbanna noen gang, jeg hadde nesten selvmordstanker.. Og det ble ikke noe bedre av at jeg tenkte på Karin som sitter nede i solsteika.. Nei det var virkelig ikke gøy, så da jeg endelig var ferdig gikk jeg hjem for å skrive dette.. Nå skal jeg lage meg kakao! Jeg la inn det bilde for jeg tenkte liksom at det passet bra, Sol og sommer, Karin og meg, gode venner.. Skjønner?

- Love K.A

3 kommentarer

tingihodemitt

03.mar.2010 kl.23:17

Hvorfor liker du ikke det, må jo kunne gå ann å respektere sidene til hverandre selv om man er på Facebook begge to. Har selv min datter på Facebook og dette er problemfritt for oss begge, jeg blander meg ikke inn i hva hun skriver på sin side, og hun blander seg ikke inn i hva jeg skriver på min, men vi står jo for at vi er i familie og ser det da som naturlig at vi er linket til hverandre der inne også....

Karin

03.mar.2010 kl.23:20

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHH, DU ASSA :P

Waby

03.mar.2010 kl.23:28

tingihodemitt:

Jeg respekterer det, men nå er det snakk om meg og mamma, og jeg tror ikke vårt forhold er som deg og din datter. Du har sannsynligvis et annet syn på det enn det jeg har fordi du er moren..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits