Kjøp Meg Før Ferien

Vel altså, jeg ble inspirert av filmen vi ser..

Sitter i Sosiologien og ser en film om jenter som blir smuglet, voldtatt og dopet.. Den er egentlig helt jævlig.. Nå på slutten skulle to jenter rømme fra bilden de har blitt bortført i, også ble de tatt igjen.. Så skulle en av mennene piske henne med beltet, høyt oppe på et fjell, men så hoppet hun utenfor kanten og tok sitt eget liv..  Nå er det bare en igjen, hun er 13 år og helt alene... Jeg synes skikkelig synd på henne, men broren leter etter henne da, så jeg håper hun blir funnet snart, for nå ble hun akkurat solgt til en annen person.. Det verste er at akkurat det samme som dette foregår på ekte! Nå vet ikke jeg hvordan terningkast denne filmen har fått men jeg vil gi den en 5.Om fire timer med skole og tre timer med dans så starter jeg vinterferie!
Fredag morgen drar jeg til Oslo med familien min, så skal vi på cruise til Kiel. Jeg vet ikke om det er internett på rommene våres men i følge mamma så har vi de største rommene, så jeg er ganske sikker på at vi har internett så jeg kan blogge mens jeg er der :) kan ikke love noe, annet enn at jeg skal skrive på fredag før jeg drar, vet ikke hvor spennnende det blir å lese, men et innlegg er et innlegg!

Nå har vi startet skrive "dagen" vår, så jeg må nesten begynne å skrive artikkel om hvorfor folkediktning var så viktig for nasjonalbyggingen, jeg gleder meg...- Love K.A

2 kommentarer

Vemund Eldegard

25.feb.2010 kl.11:07

Halla, drit nice blogg ass. Skal prøve å følge med på deg videre. Kommenter gjerne tilbake visst du gidder'a ( :

Karin

25.feb.2010 kl.15:54

haha

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits