Jeg Burde Være VOEs Beste Venn

Ja for da kommer jeg jo på topplisten i løpet av en dag!
For noen dager siden kikket jeg på topplisten og så en ny nr.2 , nemlig Maria Opperud, også tenkte jeg, hm hvordan kom hun dit på en dag?  Det er jo vanlig at man jobber seg oppover og får flere og flere lesere, men hun bare spratt til toppen, og hvorfor det? Jo fordi, VOE hadde et innlegg med henne i. Også tenker jeg, ja gratulerer med det liksom, men så rart. Altså jeg synes det er kjipt for at folk som jobber hardt med å komme seg opp på topplisten blir satt ned litt fordi de er venner, så jeg foreslår for VOE, Legg en link til alle bloggere på Blogg.no så blir det rettferdig, jeg synes det er en kjempe idé, hun vil jo ha flest mulig leser ikke sant? Og hun trenger litt konkurranse på toppen av listen..
Jeg selv har aldri hørt, sett eller lest bloggen til Maria før, men nå fikk hun jo en heftig boost da, så da får jeg se om jeg vil følge med..
Anyways, jeg kunne godt tenkt meg en plass der oppe, så VOE, om du leser dette, så er dette et skrik om at vi skal bli bestevenner! It will be soooo much fun!
Nei jeg skal nok jobbe meg oppover tror jeg :) er så snill vettø! Dette er altså ikke noen hat innlegg mot verken VOE eller Maria Opperud, jeg bare sier det jeg tenker.
Hva synes du om at hun har kommet seg opp dit ved hjelp av VOE?
Trykk HER for å se et morsomt innlegg om VOE, det fikk meg til å le hvertfall!

Idag har jeg lest om meg selv i avisen, portrettintervju. Haha jeg måtte le litt, men det var koselig å høre hva folk hadde å si om det da, butikkdama ga meg faktisk to tyggispakker gratis fordi hun trodde/synes jeg var kjendis. Jeg begynte å le heftig, men det var digg da. Etter det gikk jeg til Bakern for å kjøpe to boller og en cappuccino, den var sykt sterk forresten.. Så fortet jeg meg tilbake til Danse studio for å ha time med studioets showgruppe. Den gruppen er de yngste og er ca 12-15 år, men de er sykt gode! Dansen jeg har laget går sykt fort, men de tok den nesten med en gang, jeg ble veldig stolt av dem da ofc.  Kanskje jeg kan filme dansen en dag, så dere kan se :)Nå skal jeg se Kongeriket For En Lama, gleder meg, for jeg dør alltid av Yzma! Kan nok nesten alle replikkene hennes, bare se på det bildet, man ler jo bare av det! haha.


- Love K.A

17 kommentarer

Tone

23.feb.2010 kl.21:33

Jeg hadde ikke heller ikke hørt om bloggen til Maria før den plutselig var der :P

Yzma, hahaha:P

Sissel Kristine ♥

23.feb.2010 kl.21:57

Blogg er så uretferdig og tragisk når det gjelder topplisten !

Så når jeg blir stor skal jeg lage noe kulere enn blogg sånn at alle bare MÅ bruke det, også

skal VOE & co få være på bunnen av listen uansett hvor mye de bruker eller ei ! (:

*søt hevn* haha x)

carinacharlotte

24.feb.2010 kl.09:26

Jeg hadde heller aldri sett den bloggen. Syntes også den er latterlig dårlig, den blir nok ikke værende lenge!

iinee

24.feb.2010 kl.09:32

Sånn halvveis enig ;) Men hun beholder jo faktisk plassen fordi at folk fortsetter å lese den :)

Henrikke

24.feb.2010 kl.09:34

Ja, det syntes jeg :) Urettferdig når det kmmer til topplisten, ja :p

Elise

24.feb.2010 kl.09:36

Ja, litt enig. Noen må jo jobbe mye får å komme oppover. Men selfølgelig kan VOE skrive hvem hun har vert med. Uansett, Maria ble jo sikkert glad da :-)

<3 Silje

24.feb.2010 kl.09:38

Haha, enig. Men ikkeno hat mot noen av dem! :DD

Ville du kanskje ta deg litt tid til å se innom bloggen min og kanskje legge igjen en liten kommentar? Trenger flere lesere,komentarer og høyere statistikk ;-D

Gunn Aashild

24.feb.2010 kl.09:40

Eg syns at maria sin blogg e kjempebra eg ! Dåkker e bare misunnlige alle sammen ! Viss bloggen hennas va å dorlig som dåkker seje, koffer e hu fortsatt på 2.plass då da ? Slutt å være så barnslige, og prøv å være litt glad på andres vegne ...

izzy<3

24.feb.2010 kl.09:47

Hei! Nå har jeg konkurranse på bloggen min! Det hadde vært kult om du bled med!?

http://izzy8.blogg.no/1266915857_fashion___konkurranse.html

Mette

24.feb.2010 kl.09:49

Hallo duu!! Gunn Åshild!

Jeg tror ikke vi er Sjalu En dritt vi sier bare vår mening..! Og det er din mening og vi har vår..Det betyr ikke at vi er sjalu..

Jeg er Enig med deg Waby.. O_o :D

Kirsten

24.feb.2010 kl.10:01

Bryr meg egentlig ikke så mye om topplista, men er vel forsåvidt enig med deg i denne saken :P

BareIH

24.feb.2010 kl.10:20

Ble litt sjokket når jeg så et helt nytt navn på ANDRE plass på listen. Spesielt, men noen har det enkelt. :P

Waby

24.feb.2010 kl.10:24

Gunn Aashild: Joda, det er bra du får frem sannheten i innlegget mitt. Jeg er kjempe misunnlig! Nei jeg er ikke det faktisk, jeg bare synes det er teit, men det er helt ok at du synes det er barnslig, men hvis du leser igjen så ser du at det ikke er så veldig barnslig, jeg kunne garantert skrevet det mere barnslig, om du ville det :) Jeg er jo glad for at hun har kommet seg opp dit, men da synes jeg hun burde jobbe myye :)

Camilla Thorsen

24.feb.2010 kl.11:49

BUUURN VOE'z HELP. tshh xD

Camilla Thorsen

24.feb.2010 kl.12:10

SV: Hahah :D aw, tusen takk. :]

<3 johanseenn

24.feb.2010 kl.19:28

Det er teit at VOE bare kan linke til venna sine, også vips! Så er de også på topplista..

kristin naomi

24.feb.2010 kl.21:07

syns det er ganske fear jeg. det er jo folket som leser voe sin blogg som velger om de vil lese marias blogg. og hu har jo sagt det selv, hu trodde det ikke akkurat selv osv. så jeg synes ikke det er noe rart eller dumt i det hele tatt. :-) hu er jo tross alt bestevenninna til voe.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits