Back In Time

Her er noen bilder fra Torsdag, før vi dro på Carte Blanche

For første gang på seks år spiste jeg på McDonald's igjen.. ikke mye, men jeg gjorde det..Har ikke spist Junk food på steder som dette på mange år som jeg sa.. Så jeg var egentlig litt skuffet over meg selv fordi jeg egentlig ikke skulle spise det noen gang igjen... Men så fikk jeg se noe som var sykt kult, eller sykt var vel å ta litt av, men det dere ser på bildet under er pommes frites!

den ser ut som sånn pekefinger man får på Baseballkamp!


Så tilbake til idag..
Idag har jeg vært hos tannlegen, skulle bare sjekke tenna da, men de damene som sjekket tenna mine var de værtse kjerringene ever, shit de snakket til meg som om jeg skulle vært dum i hodet. Men da jeg skulle gå, og gikk nedover gangen så stoppet to stk meg for å spørre meg om det var jeg som var i avisa, og da ble plutselig alle kjempe hyggelige mot meg... Tok bussen til Arendal og satset på at jeg kunne shoppe litt før bussen kom, men bussen sto der, også kom en i klassen som skulle ta den så da måtte jeg egentlig...
Skolen sugde idag, Historielæreren min var crazy idag as, tror det klikket litt en stund.. Så etter en kjip dag på skolen så jeg frem til å komme meg hjem å slappe av, men neida, jeg måtte til bestemoren min å måke igjen, men denne gangen var det ikke verandaen.. Det var taket!
Så da jeg endelig kom meg opp synes jeg at det luktet så røyk også begynte jeg å hoste skikkelig, men fant fort ut at det var pipa.. Jeg klarte å knekke skuffa, så jeg kunne ikke måke mere. Men nå blir det mye skrift!
Følg med, jeg har et lite utsagn om en toppliste blogger til dere :) TO faktisk!


- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits