Big Things Happen

Joda store ting skjer, og jeg har ikke hatt tid til å blogge denne helgen! Så derfor får du en bilde spesial akkurat.. NÅ!
Dette blir da enda en big update..
Fredag, skrev jeg jo litt, men jeg hadde da crash hos Marit med Elisabeth, så så vi en film, eller jeg så, de sovnet.. Lørdagen startet med at jeg fikk en telefon da vi spiste, om at vi ikke trengte å være i Risør klokken 11 alikevel.. Da kunne vi sovet lenger... fuck. Men så dro vi, ut i noe som kunne se ut som en snøstorm, det var ikke langt ifra hvertfall.. Så hadde vi generalprøven som gikk sånn passe greit. Vi fikk høre at folk hadde høye forventninger til oss og det gjorde egentlig ikke noe, noe bedre.. Så fant ut at vi var det siste innslaget og da ble det enda verre, for man husker best det som er sist..
Innslagene suste forbi og det ble vår tur, her ser du bildene avisene har tatt. Derfor er det dårlig kvalitet...

Foto/Tvedestrandsposten - Elisabeth og Marit


Showet gikk egentlig ganske bra men vi surret på noe da..

Foto/Tvedestrandsposten - Stomp


Foto/Agderposten - Min dancehall solo.


Og ja, vi kom videre heldigvis videre til fylkesmønstringen, vi var syyykt nervøse fordi de drøyde den aller siste som skulle gå videre, veldig, veldig lenge. Men vi klarte det!
Hvis dere vil se mere om de andre som kom videre kan dere bare trykker HER og HER.

Nå er klokken så mye at jeg kommer til å drøye søndagens hendelser til mandag! Men ikke fortvil, det kommer...

- Love K.A

Én kommentar

HANNA GJERHOLM MOE

22.feb.2010 kl.01:06

Heidu! Tusen takk for det du skrev på bloggen min. Jeg vet hvem det er nå og det er et par jenter jeg har ganske dårlig forhold til skjønner du. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det, det er skikkelig slitsomt:( Kjempe fine bilder du har!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits