Good Girl, Bad Girl, Good Girl Again?

Jeg har fulgt ganske mye med på Rihanna i det siste, altså helt siden hun ble mishandlet av Chris Brown. Jeg skrev et innlegg hvor jeg la inn en del sanger fra begge to, det ble som en samtale. Hun har skiftet stil fra liten søt jente med karibiske rytmer til å gå til en hardcore R&B/POP musikk, klesstilen og håret har også skiftet ganske heftig.


Disse bildene sugde, men dere vet jo selv hvordan hun har forandret seg..


For en stund siden så hørte jeg den nye sangen RUDE BOY. Rude Boy betyr på Patwa veldig direkte oversatt da, kriminell gutt, på engelsk ville det blitt, Thug boy eller gangster. Hun er jo fra Barbados som ligger i karibien så hun har ganske mye av det samme språket som vi på Jamaica har. Hvertfall så i den nye videoen hennes så kan det se ut som om hun går tilbake tiden med Pon De Replay som sikkert alle husker. Hun bruker mye Rødt,Gult og Grønnt som symboliserer Reggea eller Zion. Kanskje hun er på ferdig med sin litt rocka periode? Hvem vet..
Anyways her er den, enjoy!- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits