Lite Søvn og Martyrstatus!

Sitter her i klasserommet helt alene... Vi har egentlig Sosiologi i tre timer nå, men vi har pørve. Egentlig så er ikke jeg en prøve ditcher, men akkurat denne gjorde jeg. Jeg øvde fra klokken 23 til 05 i dag og jeg følte meg skikkelig god, men så våknet jeg med feber, sår hals og helt tett i hodet og husket veldig lite av det jeg hadde lest.. Etter tirsdagens heftige dag i alpinbakken så har jeg blitt helt utslitt, og dere vet når folk sier de er utslitte så er de egentlig bare slitene, og ja jeg er sliten, men jeg er utslitt. Alt jeg gjør går fem ganger senere, jeg sover og spiser. I går da jeg kom hjem fra dansing så var jeg så sliten at jeg sovnet mens jeg spiste. I tillegg er mamma syk så jeg tror det er hun som har smittet meg idag. Men det er sykt kjipt når man føler man har fått noe ut av all øvingen til prøven også bare forsvinner det.. Altså jeg husker det jo, men jeg vil heller miste prøven idag og kanskje ta den en annen gang, enn å få en dårlig karakter nå. Men som lærerene sier så handler det jo ikke om karakterene, vi må jo ikke henge oss opp i de, men de er jo like opphengt i det selv.. Så da sitter jeg her og skriver, egentlig helt ok!Foto/VG


Jeg vil ikke at min blogg skal være en slags politisk sak, men akkurat dette føler jeg for å kommentere.
Dere har sikkert sett på alle aviser og alle slags kanaler med nyheter på at en man kalt Mohyeldeen Mohammad, har gått ut å sagt at, vi nordmenn kan vente oss en norsk 11.september, vel altså nå har ikke vi så mange høye bygdninger, men jeg synes at noen kanskje burde få denne mannen bort fra Norge og hjem til der han er født. På Facebook har han skrevet: Henrettelse er min vei til martyrstatus. Seriøst, jeg blir bare lei meg, det er jo kjempe tragisk, at man faktisk tror at ved å drepe seg selv og andre vil gjøre deg til et bedre menneske i ditt neste liv.. Han sier jo også at Norge er i krig med muslimer, vel jeg er jo en del av Norge, men jeg er ikke i krig men en eneste muslim, bare muslinger, er alergisk... Jeg tror ikke det hjelper oss som beboere her i Norge at vi har pesoner som dette, noen vil det jo sikekrt alltid finnes, men Krekar og han her tar KAKA! Dra hjem før det frenner blod, det er det ingen som vinner på!
Nå blir jeg provosert, tror det er best å stoppe... Men før noen sier at jeg si krenker noen, så er dette altså mine tanker og min mening, jeg krenker ingen med vilje i så fall. Jeg har mange muslim venner og jeg kan ikke akkurat si jeg tror de vil drepe noen for å få martyrstatus... Jeg mener, han har hyllet Bin Laden(?) wow..

Hva mener du man burde gjøre med kjipe innvandrere?
- Love K.A

2 kommentarer

Ingunn's trening

18.feb.2010 kl.10:21

Syns vi må respektere dem, men det samme gjelder med. De har kommet til Norge, og skal respektere norsk kultur, norske tradisjoner og norske regler. Norge er et kristent land, og de kan ikke kommer inn å kreve å få muslimske tradisjoner. Der går grensa. Jeg har ingenting imot invandrer, syns det er flott at vi kan hjelpe dem til et bedre liv, men skal vi gjøre det, er det minste vi kan forvente et de skal gi oss respekt, og takle at landet vårt er norskt, og ikke et land de skal ta over.

HANNA GJERHOLM MOE

18.feb.2010 kl.10:25

Helt enig!! Bra skrevet, fint innlegg.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits