Veldig Sliten

Jeg hadde tenkt å skrive et innlegg på morran idag, men jeg glemte det.. Jeg var oppe dødstidlig, halv seks! Bare for å passe de minste lillesøstrene mine, til de skulle i barnehagen.. Jeg skulle selv til Gautefall med skolen, altså på aktivitetsdag, og jeg Railet for første gang i mitt liv, det gikk bra helt til jeg kom til enden av ben, da fant jeg ut at det manglet ca en halv meter med snø, jeg kunne jo ikke stoppe så da fortsatte jeg rett ned på bakken som var dekket med is, men jeg tryna ikke! Jeg blir ofte spurt: Hva skal du her oppe da? Og hvorfor blir jeg spurt om dette? Jo jeg tror det har noe med hudfargen min å gjøre.. Jeg mener hvor ofte ser man (jeg må passe på hva jeg sier) fargede mennesker i en slalombakke? Egentlig er alle fargede, så en idag som var helt rosa, altså skikkelig PINK altså, matcha genseren hennes faktisk.
Det jeg skulle si var at jeg tror at mitt fantastiske slalomtalent kommer fra navnet mitt, du vet Kjetil-André Aamodt. Skjønner du? Jeg er egentlig helt overbevist om at det er det for å være ærlig!
Har ikke tatt noen bilder der oppe fordi jeg glemte kameraet hjemme også var det så sykt tåkete så det hadde ikke blitt noen veldig fine bilder uansett. Her er hvertfall ett fra når det kom mest snø til nå. Det har nemlig begynt å snø igjen.. 


Kan være jeg har lagt ut dette før, husker ikke, men hadde ikke noen andre som passet til kule og vinter akkurat nå..


Foto/Privat


- Love K.A

Én kommentar

Sinnsykt bra bilde! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits