Telefonselger Og Ne-Yo

For ca tre dager siden ringte en telefonselger meg.
Selger: Hei, kunne du tenke deg å svare på noen spørsmål, du skjønner vi holder på med en undersøkelse
Meg: Nei sorry jeg har ikke tid akkurat nå(var faktisk på jobb)
Selger: Kan jeg ringe deg senere eller i morgen?
Meg: Nei...
Før jeg rekker å si jeg tror ikke det svarer han OK.
Så la han på..
Nå har han ringt fra den dagen av og til idag og idag har han ringt hver halvtime fra klokken 14... Jeg klikker snart, altså nå har jeg ignorert mobilen hver gang han har ringt og jeg lar aldri være å ta telefonen når noen ringer. For man vet aldri om det faktisk har skjedd noe alvorlig med en person også har de kanskje trykket feil nummer når de ligger der å gurgler i sitt eget blod, jeg bare konkluderer..

Siden jeg ikke har gjort noe gøy idag men så har jeg ikke noe å si, eller jo faktisk, vi har fått vannlekasje i et vannrørr, så hele vaskerommet var vått igår.. Nå er det  nesten helt fikset da men det var veldig fuktig en stund...
I morgen skal jeg til Gautefall med skolen, aktivitetsdag vettø, Slalom baby! Det blir digg, ny musikk på iPhonen å greier! Så det er egentlig alt jeg har å si nå, kanskje jeg okrer/klarer å skrive et innlegg i morgen tidlig, hvem vet..

Følte bare for å legge ut dette nå i disse vintertider.. se så sykt brune vi er da.. noen av oss hvertfall!


Til sist vil jeg si masse masse masse GRATULERER til Monica Asigo K'Abir som skal ha solo på Ne-Yo konserten 27 feburar. Det er utrolig bra, jeg er veldig sur for at jeg ikke får sett deg eller konserten i det hele tatt.. Men jeg skal på Spa-Weekend i Kiel :) Så her ser dere et godt eksempel på at Tabanka dansere er FLINKE!

Har du opplevd en selger som dette?
- Love K.A

2 kommentarer

Sissel Kristine ♥ - Given up.

15.feb.2010 kl.21:16

Jaa, det er så sykt irriterende for de ringer gjerne 3 ganger på en

dag for å spørre om det samme -.-

mariellstark.blogg.no

16.feb.2010 kl.10:34

Spa i Kiel?! Så digg:)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits