Valentinsdag-Morsdag-Nyttår!

HAPPY VALENTINESDAY PEOPLE
Ja da er det kjærlighetsdagen som trenger seg inn i våre hjerner igjen. I over en uke nå har jeg bare sett reklamer for denne dagen, rosa og røde farger, kaker, blomster og alt det andre man blir gal av. Jeg selv liker ikke denne dagen så godt, jeg mener.. Altså, denne dagen skal man vise kjærlighet til den man er glad i eller elsker, sannsynligvis din kjæreste med mindre du er i et  friends with benefits forhold da. Men ut ifra min lille erfaring med love, så har jeg forstått at man skal vise kjærlighet hver dag, så hva erda poenget med denne dagen? Jeg vet ikke, kan ikke undre på det lengre heller, for nå må jeg opp til min mor å si noe fint. Vet ikke helt hva enda, men jeg kommer vel på noe..


er ikke denne dagen flott dere?!
Foto/Google


HAPPY MOTHERSDAY, MOTHERS
Ja gratulerer med dagen(?) hvis man kan si det sånn. Jeg er ikke så veldig god på denne dagen egentlig, har aldri laget noen kake, aldri gitt blomster eller vært ekstra snill heller.. Men jeg tror at mamma liker det sånn, for hvis alle av oss fire barna plutselig hadde blitt kjempe snille en dag så hadde hun blitt redd. Ikke det at vi er dritt unger til vanlig, eller jo.. Du vet, barn på 2 år er ganske kjipe egentlig, og de som er blitt 6 er bare irriterende, du vet: Det saa du faktisk. eller hvorfor gjorde hun det, hvorfor ser han sånn ut, hvorfor skal vi spise det til middag og ikke det? Dere skjønner hva jeg mener.. Jeg er veldig enig med meg selv her kjenner jeg, men jeg har jo ikke bare de to, jeg har nemlig en 13 åring som bor rett ved siden av meg og hun er så sykt på vei inn i fjortiss stadiet.. Hun er like ille som de to små tilsammen! Så jadda mamma er heldig! Men siden denne lille snutten av innlegget skulle være dedikert til mamma, så får jeg vel si at mamma  

Foto/Google


HAPPY NEW YEAR,CHINA
Dere henger litt etter oss andre, men hey, bedre sent enn aldri! Så ja, velkommen inn i 2010, må dere få en bedre start enn det andre har fått. Jeg har funnet ut at alt handler om L.O.V.E for tiden, så derfor skriver jeg dette til alle kinesere bare for å vise hvor glad jeg er i dem! Kjenner ikke så mange kinesere, but who cares? It's love!

Foto/Privat

Det var det jeg hadde å si før jeg må forte meg på jobb.. gleder meg til å være inne mens sola skinner og jeg kunne fått litt farge på meg igjen.. Må på trening også, for nå er det bare 6 dager igjen til UKM.

- LOVE Y'ALL K.A


Jeg glemte fastelaven! HAPPY FASTELAVEN, PEOPLE!
For dere som ikke har noen å dele valentinsdagen med, trenger ikke føle dere alene for det har ikke jeg heller, så derfor spiser jeg meg feit på fastelavens boller! Kos dere med boller og fjær!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits