Lady Gaga vs. Smurfene

Hun er ganske bra, men sykt rar også da, kanskje derfor folk liker henne(?) Hvertfall så skulle jeg si at jeg er ganske fan av smurfene også, så jeg kom jeg faktisk over en gaaaaammel kasett fra da jeg var liten og man hadde kasettspiller i bilen. Nemlig Smurfehits 1, nummer 1 dere, den første noen gang laget av de små blå. Den var litt rar noen steder, men ikke så rart når den er ca. 13 år gammel.. Så lurte jeg plutselig på om de fortsatt lagde sanger som dette og  at det måtte være genialt om de kunne få et bra tema til en av dagens mest populære sanger. Og da er det jo genialt å ha spotify! Så jeg gikk inn, og det første jeg hørte var pe pe pe pekelek, altså en cover av Pokerface! Den var ganske fengene egentlig.
Her skal du få høre!Så var jeg innom dagbladet og ser Lady Gaga med enda et crazy kostyme. Vel nå var ikke det på listen over det sykeste hun har hatt på seg, men dette var egentlig litt morsomt.
La ikke ut bildet med hele outfiten fordi det var så sykt langt..


Til dere som har spurt om hva som har gjort meg så deppa, kan jeg si at jeg ikke forteller historien bak det enda, skal bare tease dere litt først! :)

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits