Dårlig dag og Salsa

DET HAR VÆRT NOE GALT MED BLOGGEN, SÅ JEG FIKK IKKE BLOGGET I GÅR!


Nå har jeg sittet inne i kjellerstua siden klokken 20.30 for å se på tv, og det gikk ingenting gøy annet enn Ugly Betty, men det sluttet jo ganske fort, så jeg har sittet å sett på Disney Channel alt for lenge.. Jeg kunne egentlig ikke fokusere på hva som skjedde og derfor husker jeg ikke hva jeg så på.. blir liksom bare mer og mer syk, til tross for alle c-vitaminene jeg tar og alt annet jeg gjør for å holde meg frisk.. Så jeg la meg ned og ventet på at klokken skulle bli 21.30 for da begynner jo CSI:Miami, klokken ble 21.35 og da skjedde det saker og ting.. det begynte.. men det var FEIL! det var Las Vegas... Jeg ble egentlig bare enda mer pissed off så jeg henta dyna og en Ben&Jerry's. men jeg fortsatte å se episoden da..
Tirsdag 09.02.2010


De siste dagene har jeg egntlig bare vært et godt bevis på at LOVE SUCKS. Har ikke tenkt å fortelle hvorfor fordi jeg har noe som faktisk er gøy å fortelle!

Idag dro Mamma, Angellina og jeg til Arendal for å se en forestilling, Kings Of Salsa. Men da vi kom inn på kulturhuset, var der bare oldiser der! Det var bare sånne som egentlig ikke vil ha nye landsmenn fordi da jeg gikk forbi og snakket i telefonen med en venn så begynte jeg å le, (og jeg ler ganske høyt) så fikk jeg så sykt blikket av alle! Og da lo jeg enda mer.. Og jeg vet hvor kjipt det er å holde en forestilling med et publikum som bare sitter der og ikke er med i det hele tatt.. Så jeg tenkte stakkars dansere...
Da vi kom inn i salen satte vi oss på de perfekte setene. Showet startet og jeg hadde innstilt meg på at jeg ikke gadd å tenke veldig på hva folk rundt meg tenkte om meg. Heldigvis så satt fire Cubanere og noen brasilianere litt lengre nede og hoiet og klappet, så da følte jeg meg ikke så alene..
Og showet tok aaaav! De danset i neste hele 2 timer! Og da de begynte å bukke, reiste jeg meg.. Og der sto jeg, helt alene.. Men så gikk det et halvt min kanskje så var alle bak meg oppe og noen bevegde seg faktisk til musikken!
Jeg tror damen ved siden av meg var litt lei av at jeg ikke kunne sitte stille eller være stille i det hele tatt, så hun bare ga seg og sa, bare slå deg løs du, men det hadde jeg allerede gjort så jeg dunket til henne litt med hofta og lo av henne, det var en utrolig bra avsluttning på kvelden!
Må bare si til dere at dere må ta med dere alle på denne forestillingen hvis dere kunne trenge en liten piff i hverdagen, eller bare vil se noen syke dansere.
Da mennene kom ut skrek til og med damene på rundt 60-70 år, så jenter dette er noe for dere!
Men ikke fortvil gutter, to av danserne har de lengse og kanskje mest sexy bena man kan finne, og alle er ganske lettkledde for dere som tenker mest på det...

Så dette var dagens lille update, håper dere også har hatt en fin dag idag :)


- Love K.A

Én kommentar

☆Silje Erika☆

11.feb.2010 kl.13:28

Sv; Hehe jeg døde en stund jeg ogxD haha

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits