I'm Back

Halla pårræ, jeg er tilbake fra en herlig helg i Oslo. Jeg må jo også si sorry for at jeg ikke har blogget noen ting hele helgen, men jeg har ikke hatt tid.. Så bare for å oppdatere dere litt på hva som har skjedd denne helgen, skriver jeg en liten liste:
- Fredag dro vi inn tidlig på morran
- Fortet oss til Bårdar
- Så til Spin Off
- Så til åpen dag på DNBH(Den Norske Balletthøyskolen)
- Hadde en fantastisk time med Kristine Melby i Jazz
- Så dro vi for å spise på Dolly (spiste alt for mye!)
- Gikk opp til Oslo Nye for å se Spring Awaknin
Og folkens, denne forestillingen må dere se! Jeg var litt skeptisk ut ifra hva jeg har hørt, men jeg døde, og lo gjennom nesten hele forestillingen. En liten stund var alt veldig seksuelt, men de klarte og ikke få det til å bli ekkelt, det var bare utrolig morsomt. Og utover var det hun fra Himmel-Blå og en til som lå å hadde seg, også plutselig sier han, nei nå må vi ha en pause.. Pause på 20 minutter! Så var det pause i 20 min, for en genial måte å gjør det på!
Alt var bra, men de kunne spart seg for slutten når Adil og Himmel-Blå dama kom inn med vinger og skulle liksom være engler, da måtte jeg le igjen for det var bare dumt..

Jeg vet det ikke er lov å ta bilde, men jeg tenkte på bloggen...- Lørdagen skulle vi møtes på Operaen klokken 11
- Selfølgelig stoppet trikken fordi en bil var i veien. Jeg fikk dårlig tid og spurte sjåføren om jeg kunne gå av. Do kan ikke gå av har, det ikke være trikkestopp. Do må vente til trikkestopp. Stemmen min gikk fra spørrende til aggressiv, så han åpnet den til slutt.
- Vi surret gjennom Operaen med vår finske guid, og hun tok oss med på steder som ikke er planlagt i de vanlige turene, fordi læreren vår danset der før og bla bla..  Så vi fikk se kostymer og noen av danserne som trener der.
- Etterpå var vi egentlig ferdig, men da begynte shoppingen! Jeg fulgte egentlig bare etter fordi jeg ikke hadde veldig mye penger.. Men til slutt fikk jeg kjøpt meg en genser og to t-skjorter, men så glemte jeg den ene der inne da..
- På kvelden dro vi til Colosseum for å se Avatar i 3D. WOW,  for en film! Den var utrolig bra, og jeg kan ikke forstå at jeg ikke har giddet å se den! Så vi satt der da, med de nye brillene, som er dødskule egentlig, men jeg glemte dem sammen med t-skjorten min.. Og Voss flasken..
-Søndagen gikk ikke til så mye..
- Dro til Circle og hadde Dancehall time sammen med Thomas(eller han hadde den jo..)
- så dro vi videre derfra til Lambertseter, for litt Tabanka trening. Vi lærte enda en hefitg koreografi, en kuduro som gikk sykt rakst! But fun though.
- Så tok jeg bussen hjem til elskede Kilsund, skal ikke fortelle om hva som skjedde på T-Banen nå, men i morgen =) det tar så mye tid...

Så nå er jeg tilbake 100%, poster hver dag og holder deg oppdater! yessir. Nå legger jeg meg fordi jeg har blitt syk igjen, etter to runder med omgangsyken, har jeg blitt maksimalt forkjølet! Dårlig dag idag... Og den ble ikke noe bedre som jeg hadde håpet på..
God Natt, bloggers&bloggreaders!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits