Happy B-Day, The Giant!

For alle dere som leser The Giant har sikkert fått med seg at han har bursdag, Så jeg vil bare si Gratulerer med dagen!

Så har jeg en liten advarsel... Jeg drar til Oslo klokken syv på morran, så jeg er ikke sikker på om det blir noe blogging den dagen, jeg tar heller ikke med meg pcen fordi jeg har en helt fullbooket helg. Jeg må bare si sorry, men jeg har lite tid denne helgen, men jeg skal prøve i såfall blir det veldig korte innlegg..
Jeg drar med danselinjen, så vi skal innom Bårdar, Spin Off og Den Norske Balletthøyskole. Også skal vi se Spring Awakning, må si jeg er lit spent på den, ut ifra hva jeg har hørt fra andre so har sett den, men jeg prøver å ignorere det og bare se den og få min egen mening om den..
På lørdag skjer det ikke så veldig mye tror jeg, jeg har jo egentlig ikke penger til å shoppe noe, så jeg må smiske litt med min mor og se om jeg kan tigge til meg litt.. Jeg har fått spm om jeg vil være med på MGP fordi det er på lørdagen, men jeg er ikke kjempe fan av det lenger så jeg tror jeg dropper det og drar heller på date med noen andre :)

Så vi blogges, kanskje!- Love K.A

Én kommentar

Helene :)

05.feb.2010 kl.17:58

God tur :D

Kos deg masse, og dans litt for meg også (:

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits