Glee og Selvlysende Undertøy!

Kommet hjem fra trening og slang meg ned i sofaen og skrudde på Glee, litt ekkelt når jeg ikke hadde dusja egentlig.. men ok! Hvertfall, så har det blitt et fast program jeg må få med meg hver onsdag, men av og til så føler jeg at det blir litt sånn High School Musical skuespill, for eksempel, når noen kommer inn med teskter og noter til en sang så skal de begynne å synge, så er det liksom perfekt! Ja selfølgelig skjønner jeg jo at det skal høres bra ut, men man hører så godt at det er fikset på. Men så plutselig skjedde noe, det må ha vært "naturlig" synging. Og det hørest ikke så værst ut egentlig, men nå var det bare en som sang da..
Utover i episoden kom en sang som jeg heelt hadde glemt og som festet seg og ikke vil ut igjen! Den er garantert ikke av de værste, som feks Get On My Horse, bare hør den noen ganger, ganske fengende... Så jeg skal egentlig ikke si mere så skal jeg få la dere høre den, dere får ikke Glee versjonen fordi den er ikke like kul!
Jeg vil bare si at jeg ikke har lagt ut filmen pga, de lettkledde damene(ok litt da), ikke tenk på alle detaljene, men melodien og, ja. Makes me wanna swing it :P
Bloggers and bloggreaders I am now presenting you....

THE THONG SONG - SISQO
Til dere jenter som føler dere sliter med kjæresten, kjøp selvlysende undertøy! Det kan ikke gå galt.


Merker at det har blitt mye fra YouTube i det siste, skal prøve og begrense meg! It's hard though....
Nå er det sent, jeg legger meg med Thong Song på hjernen...
GOD NATT, FELLOW NORWEGIANS!
- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits