En minnerik Grammy 2010

Som jeg skrev så satt jeg oppe hele natten for å se akkurat dette, og det var vært det, selvom jeg forsov meg dagen etter.. Som dere også sikkert vet så er jo Beyoncé  min kone.  Og før hele showet startet sto det mellom henne og Taylor Swift, om hvem som skulle få flest priser. Jeg var selfølgelig på Beyoncé' lag, men jeg synes også Taylor er ganske flink! Hvertfall så ble det Beyoncé som gikk hjem med 6 av 10 priser. To av prisene gikk for årets sang, altså Single Ladies og en for beste popvokal, Halo. Også opptrådte hun, men jeg var faktisk ikke så veldig imponert.. Hun hadde en medley av If I Were A Boy og You Oughta Know, jeg så for meg noe litt mer eksplosivt og gøy, ikke det at det var kjipt å se på men jeg hadde foretrukket noe annet.. 
Men så tilbake til Taylor Swift, hun tok med seg 4 priser hjem, men da hun skulle stå å svare på spørsmål fra journalistene mistet hun en, og den knakk i to! Og da gikk blitzene for fullt! Stakkars, hun ble dødslflau, men jeg måtte le litt, litt kjipt når man endelig har fått masse priser også ødelegger man dem rett etter å ha fått dem! Det var ikke akkurat høydepunktet for kvelden. For da prisen Lifetime Achievement skulle deles ut, kom Prince og Paris Jackson ut for å ta imot prisen for sin far, Michael Jackson.. Det var ganske rørende, og de er faktisk bare 12 og 11 år gamle! Det var litt trist Paris sa: Pappa skulle vært her, han skulle opptrådd, også surret hun litt stakkars..
Etter det kom det mest rørende gjennom hele showet. Jeg skal ikke spoile noe for dere, for jeg vil du skal oppleve det selv uten noen hint, men jeg kan si at ut på scenen kom, Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood og Usher. Det skal faktisk ganske mye til at jeg begynner å grine, men akkurat på den sangen her så kunne jeg ikke la være, det var fantastisk!
Nå skal ikke jeg si mere, nyt lyden og synet og alt!

 Så du på Grammy Awards?


- Love K.A

7 kommentarer

Hermanitas.

02.feb.2010 kl.14:43

Hei! Vi kjører spørsmålsrunde på bloggen vår, ta gjerne en titt eller spør om noe. :)

<3 D e l i c i i o u s

02.feb.2010 kl.14:47

Fin blogg :-)

Susanne

02.feb.2010 kl.14:50

digger Grammy :D

Pinkey

02.feb.2010 kl.15:00

Jeg elsker den musikkvideoen! Stakkars lille jente :(

Vil du besøke bloggen min ? Da hadde jeg blitt utrolig glad!

Dancepinkey.blogg.no ! Videobogg akkuratt nå!:)

02.feb.2010 kl.19:59

hvilken kanal så du den og kommer det reprise? jeg lette etter alle kanalene og jeg fant ikke , jeg tenkte å ta den opp..

Waby

03.feb.2010 kl.09:16

Anonym: Jeg så det på nettet, grammy.com

Det tar sikkert litt tid før det kommer på tv her.

selinalsm

03.feb.2010 kl.14:07

utrolig fin sang ! herregud, sykt hvordan man kan bli rørt av andres sangtalent :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits