Mye snø!

Idag har jeg vært hjemme og sovet.. Det startet egentlig med at jeg ikke rakk bussen, fordi jeg satt oppe hele natten å så på Grammy Awards... Ja jeg vet det, jeg er dum, men det var så gøy, også ville se hvor mange Grammys Beyoncé fikk. Og hun fikk 6 for dem som ikke visste det. Men hvertfall! jeg våknet fem min etter at bussen hadde gått så da fant jeg ut at jeg bare måtte bli syk.. Så gikk det fem min til, så ble jeg faktisk syk.. eller, jeg spydde en gang. Ok det var nasty og fortelle dere det, men dere må forstå at jeg ikke droppet skolen for å slippe prøve.. For vi hadde nemlig Historie prøve idag, og jeg ville egentlig ha den.. Men jeg gikk for å legge meg igjen, også våknet jeg klokken 14. og da var jeg ikke kvalm eller noen ting, jeg var heeeelt frisk.. Men så hadde jeg avtalt med bestemoren min at jeg skulle komme å måke hos henne igjen(I am in need of money...) Så jeg gikk opp dit, i masse klær fordi sist gang hadde jeg på meg alt for lite klær, så jeg frøys nesten ihjel.. Og siden det er blitt så sykt kaldt igjen så tenkte jeg liksom at jeg måtte kle meg smart! men det var sol og jeg ble døds varm av å gå..
Jeg visste jo at det hadde kommet ganske mye snø, men så mye som det var der oppe hadde jeg ikke trodd... Jeg gikk ut og hadde snø til låra.. og alt det skulle jeg måke...
Etter å ha drept meg selv med en snøskuffe trodde jeg at jeg var ferdig, men det var jeg ikke.. Jeg bar in TRE fulle trillebår med ved, altså jeg bar ikke trillebåret.. men dere skjønner! Så etter alt dette var jeg helt utslitt så jeg dro hjem, og døde på sofaen. Så fikk jeg dårlig samvittighet fordi jeg ikke hadde blogget noe hele dagen, så derfor sitter jeg her nå!
Deilig vær, men litt for kaldt..

Foto/Privat


Det er også en stund siden jeg har hatt dagens sang! Og som jeg sa, så satt jeg oppe lenge for å se Grammy, og der skulle de liksom ha premiere på en helt ny sang, men den ligger på Spotify og masse av den på YouTube, så jeg skjønner ikke helt det.. Men her er den hvertfall, det får meg virkelig til å savne Afrika!

Akon ft. Keri Hilson - Oh Africa

Fargene og musikken minner meg om tiden i Sør-Afrika, det var deilig det!


- Love K.A

6 kommentarer

Tone

01.feb.2010 kl.21:49

sv: Anna Anka ja, for en dame!!! Husker jeg fikk sjokk da jeg så hvor mange år ho var. Trodde ho var sååå mye eldre! Hahah.

Helene.

01.feb.2010 kl.22:10

utrulig fint bilde : )

TRUDE PUDE

01.feb.2010 kl.22:10

cougar town EIER!

Lene Duus

02.feb.2010 kl.11:40

faen, du fikk meg dilla på den sangen :| haha

Anette Bjelland

02.feb.2010 kl.13:07

elsker sangen :D

Sabita

02.feb.2010 kl.13:45

Digger sangen! :-D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits