Dagen som var.

Ja nå blir det et lite kort innlegg om dagen igår.. Det startet med at jeg ikke rakk jeg bussen.. Men Kristoffer reddet meg, men bilen! Det var faktisk pluss grader i forhold til de 16 minus det var på tirsdag.. Skolen gikk ganske greit, litt sent gikk det, men så kjørte vi til Meny og da fikk jeg kjøpt meg en Ben&Jerry's Cookie Dough, og det var DEILIG og stappe den i meg! haha, Plutselig bestemte Rikke seg for at vi skulle dele på alt, så hun spiste av Isen min, drakk av juicen min, vannet mitt og tok av Carmexen min.. That Bitch..
Ellers var det dansing fire timer i strekk, tre idag.. såe kveldene mine er ganske tunge for tiden.. Kjørte den nye bilen også, følte mamma var en smule nervøs, men det gikk veldig fint, litt uvant med den, men helt ok! Den var veldig god :) Ellers er har jeg jo blitt en Gleeoholic, så jeg satt og lo for meg selv inne på kjøkkenet..  Og det var egentlig avsluttningen på kvelden.. Men så så jeg traileren for filmen Precious. Dere husker kanskje innlegget med de hårete leggene til Mo'nique da hun var på Golden Globe, og da fikk hun pris for denne filmen. Jeg tror jeg kommer til å like den veldig godt.. Skal skrive litt om den for dere som ikke vet om den...
Vi blogges!

Videregående er ikke så alt for ille, når man kan ha det som dette :)- Love K.A
Dagens lille hint.
If nothing goes right in your life, go left!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits