Årets store sløsing...

Idag har jeg vært flink! føler jeg hvertfall, jeg har vært på trening, også har jeg hjulpet bestemoren min som egentlig vil gjøre alt selv, men så har hun operert øynene eller noe, så hun kan ikke løfte.. Makes no sense at all, men ok.. Så jeg måkte HELE varandaen hennes(og den er svær!) også bar jeg inn tre trillebår lass med ved, i gummistøvler.. det var sykt kaldt.. Men da jeg kom inn hadde hun laget kakao til meg :D Den fikk jeg drukket ca to slurker av før mamma kom, i ny bil.. Jeg liker nye biler! Men denne var ikke veldig fin.. Det var en Caddy Maxi, og den er kjempe praktisk for familien min på 6 for alle får plass i den, men den ser ikke veldig bra ut.. Altså jeg kan godt like den, og den er god å kjøre, men shiet.. den ser så rar ut.. Så når vi da kjører hjemover, mens jeg er ganske fornærmet fordi jeg ikke fikks i hade til BMWen(min elskede venn), sier jeg at jeg synes den er litt stygg, og da begynner mamma og bla ut om hva som skal skje.. 
Som dere vet, er jo mamma og stefaren min eiere av Hi-Fi klubben, så de har planlagt at de skal ha reklame på bilen, men vi har jo en annen reklame bil(?). Da sier hun, åja, nei den har vi også kvittet oss med.. Vi har kjøpt to skjønner du:)
To helt like! en med to seter og en med syv. Ikke nok med en stygg, vi må jo ha to! Så da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle finne ut hvor mye disse kostet...  Denne bilen(på bildet) er brukt, og koster over 300 000.. da kan du tenkte deg to heelt nye.. Det blir over 600 000! så jeg gikk opp å sa, du vet at vi kunne fått en Range Rover Vogue, som både jeg og du har lyst på til under det dere kjøpte de to bilene til? så gikk jeg.. Jeg var pissed.. Jeg mener se på forskjellen...!

Våres er sort da..

Se på denne nydelige kreasjonen jeg kunne kjørt rundt i! (når jeg får lappen)


Jeg er så sykt skuffa at det kan ikke beskrives.. Gleder meg til å råne rundt i en kasse! Det var sløsing BIG TIME!
Det eneste som er pluss, er at lesertallene er på vei opp igjen =) det er bra! Fortsett med det, så skal jeg holde løftet mitt med å skrive hver dag! Ellers holder jeg jo på å planlegge videobloggen min.. det har jeg gjort en stund, men jeg har liksom aldri tid.. Men jeg skal nok presse det inn!
Har ikke så mye mere å si akkurat nå, så vi blogges senere :)

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits