Kvelden som brant seg fast i hjernen..

Ja som jeg sa, så var jeg i bursdag til Daniel på Lørdag, det var heftig! Jeg kom rett fra workshop så jeg var egentlig helt død, samtidig som jeg var død fra kvelden før.. Men hverfall så måtte jeg fort hjem å spise,dusje og stelle meg før jeg gikk ned for å hjelpe til litt, så begynte vi med en drikke lek, og jeg tåler ganske lite, så jeg begynte å kjenne at ting ble veldig gøy før gjestene kom, altså rundt fem/seks tiden.. Da det begynte å komme folk, ble det enda gøyere! Men så  var det ganske likt utover midt på kvelden fordi alle ventet på noe som snart skulle skje..Noen av guttene hadde kommet på en gave vi kunne gi ham.. Så vi lagde en hemmelig event på Facebook, men den måtte vi slette sånn at han ikke skulle finne ut av det.. Så da klokken nærmet seg 21.30 og vi var klare med gaven satte vi Daniel på en stol midt på gulvet. Vi lagde en ting rundt, og der ventet vi i noen minutter.. Og ut kommer Nicky, en russisk stripper!


Foto: Solveig S. Fjellbakk

Der satt han med en henne som først kledde av han, så seg selv. Og da jeg tenke stripper så tenkte jeg av med klær men beholde undertøyet på.. men neida, hun tok av alt.. Det ble litt for mye, da jeg og de rundt meg la merke til at hun hadde en ring i utstyret.. Hun smørte krem utover seg, la seg over Daniel og gnidde det utover ansiktet hans.. så joda han var mer enn fornøyd!
Kvelden fortsatte selfølgelig, man ble jo selfølgelig litt mere alkoholiserte, men ingen ute av kontroll(nesten). Jeg tok litt bilder, danset,  ja det man pleier.. såe. det er ikke så mye å si, jeg kan egentlig ikke si så mye fordi stemmen min har vært borte ca hele søndagen, og mye av idag.. 
Men dere får ikke se noen bilder nå, fordi det ble så langt, men etterpå skal dere få, fordi(?)
ALLE SKAL FÅ.
 

Foto: Privat

- Love K.A

Én kommentar

Kathe og Nora

25.jan.2010 kl.16:37

hahaa, for en gave!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits