Dame med hårete legger!

For en liten stund siden fikk mange se noe man skjeldent ser, en kjendis med hårete legger... Du tror kanskje jeg tar feil fordi mannlige kjendiser har hårete legger, men dette var ingen mann... Dette var skuespilleren Mo'nique, som sjokket de fleste fotografene og tilskuerne da hun løftet på kjolen på vei inn til Golden Globe Awards. Jeg er nok ikke så veldig vant til å se damer med hårete legger og det kan jeg leve med, jeg synes det er ganske turn off for å være ærlig..
Jeg tror ikke jeg er alene om akkurat den tanken, men jeg skjønner jo også dere jenter som kanskje synes det er litt kjipt å måtte passe på det hele tiden, men når man skal ut blant folk kan det være greit og ta det bort kanskje? Men egentlig så er hun ganske kul som tør å gå ut sånn som det, i disse tider hvor alt skal være så vanlig som mulig. Hun har hvertfall selvironi!
Det ser litt ut som manneben..


Senere kommer litt fra igår, altså bursdagen til Daniel. Har ikke tid akkurat nå, men jeg lover å skrive etterpå!

- Love K.A

3 kommentarer

Lene Duus

24.jan.2010 kl.18:21

usj :o

Kathe og Nora

24.jan.2010 kl.21:03

digg! hun har nesten mere hår på leggene enn det nora har jo.

nå er vi tilbake forresten, men denne gangen på blogspot :D

Waby

25.jan.2010 kl.03:30

Kathe og Nora: Så bra! Da er jeg igang med å lese ganske snart =)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits