Hollywood + Svake Mennesker = Plastik

Som sikkert mange har lest rundt forbi på nettaviser, blogger, sladderaviser osv, har Heidi Montag fra The Hills har forandret seg litt fra da vi først så henne i Laguna Beach. For en liten stund siden bestemte hun seg for å legge seg på kirurgbordet i for andre gang.. Du tenker kanskje at det bare er andre gang, men hun har hatt TI operasjoner på EN dag! Som jeg har skrevet før om Lars Tangen, at jeg ikke synes man skal fikse på utseende sitt, selfølgelig om man har det helt forferdelig med seg selv og vil ta livet av seg, så kan det nok være greit. Men sånn som Heidi har gjort det.. That just don't work for me! Hun var naturlig pen fra før, men hun har på en måte ikke gått over streken sånn at det ser døds fake ut.. Jeg følger ikke med på programmet lenger fordi Lauren har sluttet... Jeg har alltid vært forelsket i henne, men hvem er vel ikke det? Det var trist da hun dro..  Men jeg skal ikke snakke om programmet! Dette er sikkert ikke så kjempe innteresant, men Heidi og Spencer(den jævlen) har nesten sluttet å ha sex fordi han er redd for å få barn.. Sorry as, men bor ikke de i et av verdens mest "moderne" land? de har vel hørt om prevensjon?

Før                                         Og                                             Etter  


Penere før eller etter?


Jeg snakket med Nora fra kano.blogg.no og de har lagt ned bloggen sin... fordi de fikk så mye kritikk for meningene sine.. men dere, her på min blogg, sier jeg akkurat det jeg har i hjernen, det vil alltid være noen som har noe imot det, men det er jo bare sånn det er... Jeg synes dere skal starte den opp igjen!
Jeg har hvertfall ikke tenkt å stoppe selvom det går så dårlig at jeg nesten må le litt! Fra 500 til 78 lesere er ganske heftig! Men det kan nok gå opp igjen skal du se, for nå begynner det å skje litt ting igjen. Helgen er stappfull..
Fredag skal vi ha litt UKM trening, så skal jeg i bursdagen til Kine, Åsta og Maria. Lørdag er det workshop alt for tidlig med tanke på kvelden før.. Hvor vi skal ha 1t 15min klassisk med læreren min fra Operaen.. det blir pain.. Og så skal det være Musikaljazz like lenge. Jeg vet ikke hvor begeistret jeg er for akkurat denne sjangeren, men ok, blir det like morsomt som Glee, så er jeg fornøyd. På kvelden skal jeg i bursdagen til Daniel, som blir 18! det blir heftig, det kommer til å bli mye juicy bilder derfra ja! Søndagen må jeg på jobb.. wow, jeg kommer til å dø..

Nå sier jeg God Natt, så blogges vi senere idag =)

- Love K.A

Én kommentar

HANNA GJERHOLM MOE

21.jan.2010 kl.07:34

Haha:D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits