Mange timer på Norske Talenter!

Har nå ikke blogget på lenge.. jeg vet det, prøvde å få tid til det, men det var en heftig full helg.. Så som dere sikkert har lest på The Giant. På søndag hadde Tabanka Crew sin runde på audition. Og det var gøy, eller det var litt kjipt å sitte der i ni timer, men vi danset litt, og hørte på musikk. Ja det var spennende, også var det gøy å se hvor mange forskjellige folk det finnes! Det var sykt mange rare folk der, eller jeg vet ikke om jeg kan kalle dem rare, fordi de synes sikkert at jeg er rar, men spesielle da.. Noen synger, noen er myke som bare det og noen danser, pluss pluss. Det var morsomt å se. Noen var døds flinke, men andre var litt mindre flinke, men de hadde hvertfall troen på seg selv :)
Men jeg har ikke love til å si noe om hvordan det gikk med noen av  de som var med, men dere får følge med i mars for da kommer det på tv =) Så gled dere, jeg vet at det kommer mye bra!
Også må jeg gratulere min gode Kompis Kristoffer Steen som klarte lappen i går(mandag). Det blir heftige turer til skolen nå! haha
Pleier du følge med på Norske Talenter?Riverdance!


The african girls


Angela, Pearl & Amie:)


- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits