Haiti trenger hjelp!

I morges, altså i de tre første timene på skolen er sosiologi og sosialantropologi, og i det er vel et av de fagene hvor flest elever er på Facebook.. Men hvertfall, så kommer jeg inn på VG, og der står det med stor skrift: Nordmann Savnet På Haitit. Buh fucking huh. Én nordmann, ja det er trist garantert helt jævlig for familie og venner, men er det ikke viktigere å dele info om hvordan folk har det der borte? jeg visste lite om hva som hadde skjedd der, før to gutter på skolen som er i Røde Kors kom med lapper om bøsse bæring i morgen nede i Tvedestrand. En nordmann som mangler, mens det ligger mange tusen mennesker levende og døde under ruiner.. Jeg må si jeg heller kunne tenkt meg å se, Nordmenn Skal Hjelper Haiti. Det hadde vært så mye bedre, og legg merke til Skal, fordi det er så mange viktige personer som sitter med makten som sier, joda vi skal hjelpe dere... Men det må skje fort!
80% av folkene på Haiti lever under fattigdomsgrensen, tenk deg hvordan det er.. Også plutselig skjer dette.. Jeg synes alle burde gå innom bloggen til Wyclef Jean og lese. Han har også startet et fond, hvor man kan gi penger, sånn at man kan få sendt mat,vann og medisinsk hjelp til de stakkars menneskene.. Dette burde alle gjøre!
Og er det noen som starter en innsamling, MELD DEG PÅ! Nå skal ikke jeg melde meg på denne innsamlingen i morgen, fordi jeg drar til Oslo, men ellers skulle jeg veldig gjerne!
Så som jeg sa drar jeg til Oslo, da vil det bli blogging derfra, kanskje jeg faktisk får tid til den videobloggen jeg snakker om at jeg skal lage hele tiden...  Du kan også hjelpe Røde Kors her!
Kontonummer: 8200 06 08331
Givertelefonnummer: 820 44001 (200 kroner)
Må si jeg føler jeg hjelper litt jeg også, reklamerer som bare det her!
Har du støttet Røde Kors, eller noen andre for å hjelpe på Haiti?


Hadde en helt utrolig fin sveis her =)


Hadde forresten besøk av Marit og Elisabeth i går. Vi hadde det sykt gøy, vi bakte, så film og hadde en alvorlig samtale ute i jacuzzien. Så siden jeg har lite bilder å vise dere for tiden så blir det fra bakingen.. Må også bare si at vi ikke rakk å se den andre filmen vi hadde planlagt å se.. Vi våknet klokken 05.00, for å se den!  Det var digg akkurat der og da.. men nå er det helt forfedelig... Skal ikke skje igjen tror jeg...
- Love K.A

Én kommentar

isommerfelt

19.jan.2010 kl.19:38

Haha; "Normenn skal hjelpe Haiti" også neste du ser på siden er du som slikker ut av en bolle med deig..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits