Ikke gjør dere til noe dere ikke er!

Ja altså, nå i det siste er det noen personer som gjør akkurat dette.. Det er utrolig flaut synes jeg, man går rundt i et samfunn hvor man ikke kan gjøre noe annderledes enn hva den "gjennomsnittlige nordmannen" . Det er slitsomt! Jeg er lei av å høre om hvor høylytt jeg er og at jeg ikke kan le så høyt fordi folk kan høre meg. People wake up, jeg ler så akkurat som jeg gjør, jeg legger ikke opp all min tid til tenke på at jeg ikke må le fordi jeg ler så høyt.. Man skal liksom ikke skille seg ut heller.. Sorry men det funker ikke for meg. Jeg har ikke en afro for å skille meg ut, jeg har det fordi jeg synes det er kult. Den stikker 25cm ut fra hodet mitt, og går du for nærme meg, ja da får du den i ansiktet.. Jeg er ikke akkurat det man kaller svigermors drøm kanskje, men det trenger jeg ikke være heller, fordi jeg har ikke tenkt å gifte meg på en stund =) Men det jeg egentlig skulle snakke om var redigering av bilder.. Fordi jeg var nettopp innom en blogg med en jente, egentlig ganske pen, tror jeg hvertfall, men bildene var så redigert at jeg ikke kunne bestemme meg helt.. Jeg synes jo at om man har en kvise i panna, må man jo få lov til å kunne retusjere litt (been there). Men hun var altså helt matt i ansiktet.. Jeg kan forstå hvis folk kanskje ikke er helt fornøyde med seg selv, men come on! ikke heftig da..
Nå fikk jeg ut alt jeg ville for ikveld, så kommer neste hater innlegg i morgen :P neida jeg vil ikke at noen skal tro jeg disser folk, jeg bare får frem mitt syn, hvis det er riktig måte å si det på.. så da blogges vi i morgen, da for jeg forresten besøk av Marit og Elisabeth, vi skal litt ut i jacuzzien også skal vi bake og se film, koreografere litt, bring some gossip on the table, ja, det blir en gøy dag tror jeg =)


På kafé med Rikke og Marit. Jeg elsker napolionskake hvis noen lurte..

Cappuccinoen var over full så det rant over når jeg rørte, jeg griser ikke så heftig..

- Love K.A

5 kommentarer

Karoline Stette!

13.01.2010 kl.12:25

stem på http://karolinestette1993.blogg.no på vs til http://julieosv.blogg.no
Enig. Teit at man ikke "får lov til" å være seg selv lenger. Alt man gjør er jo så ille farlig. F.eks det med å le høyt. Haha, care om jeg ler høyt og skiller meg ut.

Viser bare at vi som tør å gjøre det har braa selvtillit.

LilleHege

13.01.2010 kl.12:27

Hehe jeg er enig! Folk er altfor opptatt av å være helt lik alle andre men likevel skille seg ut...et litt vanskelig mål det!

Celestina

13.01.2010 kl.12:35

Det er lov å være seg selv, selvom man ikke er som den "gjennomsnittlige nordmann" synes det er bra at folk er seg selv, og er annerledes, gir hvertfall meg et godt inntrykk :)

KatrineJensenHansen

13.01.2010 kl.12:42

Finn blogg.

Skjekk ut min:

www.katrinejensenhansen.blogg.no

Nye innlegg hver dag, anbefaler andre blogger, og begynne med konkuranser nå!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits