Hva annet enn Discobwoling?

Igår blogget jeg ikke noe, beklager for det.. Planlegger en videoblogg snart, fordi jeg har noen ting må svare dere på, og da passer det jo fint med videoblogg!
I går var jeg på bowling, noe som jeg ikke egentlig er veldig glad i, men vi skulle jo tross alt feire vår venn Steen. Og det var jo ikke bare hvilken som helst bowling, det var nemlig discobwoling! Det var musikk og neonlys, og det blinket så heftig at jeg nesten ikke kunne se banen, eller altså jeg kunne jo det, men det var faktisk litt vanskelig synes jeg.. Men vi hadde bestillt to baner fra klokken nin og utover, vi var der kvart over åtte eller noe, så vi tenkte at vi bare kunne vente til vi det var vår tur. Men de som hadde banene før oss, hadde ikke tenkt å bli ferdig til klokken ni.. Så vi satt inne på et rom hvor vi liksom skulle spise.. Der var det dekorert med drager på veggene og Ole Brumm papptalerkner.. Og vi hadde jo fantastisk musikk... Fra kanskje den minste CD spilleren noen sinne. Så vi fant ut at vi skulle ha stolleken mens vi ventet.. Jeg var ikke med, men det var utrolig morsomt å se på! Så nærmet klokken seg ni, vi hadde fortsatt ingen bane, men vi var happy, vi lekte med sånn blått lys som hvitt blir blått i, eller ja det får en rar farge hvertfall.. Så ble klokken 21.10 da fikk vi bane, men det var så heftig kaldt! det var iskaldt der ute, eller inne men ja.. Vi spilte og hadde det veldig gøy, jeg vant på vår side, med 97 poeng eller noe.. Men hey, dette er jo til tross for mine ikke eksisterende ferdigheter innen bowling..  Så fikk vi mat og drikke, det var utrolig koselig. Så dro vi hjem, tror jeg var hjemme ca klokken tolv, satte meg ned i senga og lurte på om jeg skulle blogge litt, men det ble det jo ikke noe av.. Men nå dere, nå er jeg igang igjen! Og jeg er glad jeg har venner som man kan finne på noe gøy med uansett om det er minus 20 grader og vind ute!
Har du gjort noe gøy med venner i det siste?
Er det kaldt hos deg?Sjekk hvordan Tussi virkelig poder, haha


Tone poserer ved veggdekoren


Blått lys er kult..


Flashing Lights


Det er dette som er hot people!
- Love K.A

4 kommentarer

Henriette

09.jan.2010 kl.14:58

Takk for kommentaren på bloggen min!

Morsomm video du linket til! Hahaha, der lo jeg godt!

-Helis.blogg.no

Eline Kolstad

09.jan.2010 kl.16:16

SV: Haha, deg likte jeg! Min hjerne vil også ha begge to :D

HANNA GJERHOLM MOE

09.jan.2010 kl.20:34

SV: Sykt digg:D Hvordan er din?:D

10.jan.2010 kl.00:28

du så ut vinduet også. mot kinoen. jeg så deg.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits