Stjernehimmel og Gode Venner

Idag.. eller igår, Tirsdag var første skoledag, jeg må si jeg gledet meg litt til å komme igang igjen, men alikevel, da jeg kom frem til skolen var det litt kjipt... Men dagen var veldig kjedelig så det er ikke noe å fortelle fra den. men etter skolen dro de tre K på tur. Karin(hun som blogget med meg før), Kine og meg(Kjetil), jadda vi kjørte opp på Meny, i Kines heftige Golf som blir kalt Anton, greit nok.. Vi kjøpte Taco "utstyr", betalte og gikk ut.. Så tenkte vi at vi kunne gå litt rundt på senteret som vi var på, der var vi innom en sko butikk, som hadde verden minste Timberland sko! Sånne skal min sønn ha, uansett hvor mye de koster.. Så vandret vi videre innover, der kom vi til Intersport, hvor det var veldig lite spennende, men hvor vi faktisk begynte å snakke om bloggen min =) Utenfor Intersport er det en kafé der jobber en venn av Kine så hun gikk innom der.. Der var det sjokolade kuler! Kine sier: Smak på disse dere, det er nugatt i dem, og jeg bare, yes! sjokolade! så tygger jeg på den og det før jeg fikk smakt på det, kjente jeg noe kaldt og rennende på tunga, så tenkte jeg. oi rennende nugatt. men plutselig kom smaken... og det smakte forferdelig, jeg har ingen aning om hva det var i dem, men Karin spyttet den rett ut på gulvet midt i kaféen.. hvor folk satt.. det skulle vært filmet, men jeg hadde ikke kameraet med akkurat da, som alltid... Så vi gikk videre og ut i bilen på vei hjem var det ganske morsomt da og, men ikke for dere.. det var litt mere internt, og jeg må jo kunne få lov til å begrense meg litt her (?)
Vi kom hjem og tok oss en liten prat før vi bombet kjøkkenet til Karin. Å lage maten gikk egentlig veldig fort, men vi brukte lang tid ved bordet.. Vi hadde det veldig koselig faktisk. Altså tingen med oss er at vi har blitt tatt som søsken stort sett siden vi var små, til tross for at Karin og Kine er fra asia og jeg er fra Karibien, og dette gir oss en ganske god søsken følelse, kan ikke si annet enn at jeg er veldig glad i disse to herlige skapningene!
Så til da jeg kom hjem, plutselig fikk jeg veldig vondt i nakken, den stivnet bare så jeg fant ut at jeg skulle bruke, kanskje noe av det mest fantastiske som har hendt i mitt liv noen gang, nemlig et massasjebad. Men for å kunne bade, må man ha klor i, og dusje først, jeg vet jo ikke hvordan man tar i klor så jeg overlot det til stefaren min.. da jeg kom opp sjekket jeg gradene i luften.. -17! så jeg gikk ut og var sikker på at jeg kunne forte meg oppi vannet, men neida, han hadde lagt på lokket igjen.. så der måtte jeg stå å styre med det lokket, med bare badebuske, i 17 minus grader. til slutt fikk jeg hoppet oppi,  og for en SMERTE det er å gå rett fra is i håret og forfrossede tær til 40.5 grader varmt vann. Men til slutt blir det deilig da bare så det er sagt, og der lå jeg, alene med dampen stigene rundt ørene, tankene flyvende og stjernehimmelen glinsende over meg.. For en herlig kveld.. Det må jeg si.. Skaff dere noen å tenke på, stjernehimmel og Massajsebad as!
Hvordan har din dag vært?

Asian allways smile!


Jeg er sulten, jeg smiler ikke...


Dette ble veldig langt, beklager. men ja, fikk helt over skriving etter null skriving i går!
- Love K.A

4 kommentarer

Kine Bekken

06.jan.2010 kl.10:16

Søt liten gjeng! :)

Ta gjerne en tur innom bloggen min www.kinebe.blogg.no

Setter stor pris på en kommentar fra deg! :)

- Kine -

Kine

06.jan.2010 kl.10:52

asian style! ;D hehe.. og JA, det i bilen er begrenset informasjon :)

Marte B

06.jan.2010 kl.20:27

Hørtes koslig ut :)

Tone

06.jan.2010 kl.20:41

Åå, det hørtes koselig ut! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits