Det var nesten minusgrader inne..

Nå skal ikke jeg skrive masse.. fordi jeg har ikke tid akkurat nå, men da jeg våknet idag, var det is på INNSIDEN av vinduet mitt.. da jeg kom ut i rommet var det sykt kaldt og jeg kunne nesten ikke kjenne føttene under meg.. det var ille, men da jeg kom ut i gangen kjente jeg litt varme, og da jeg kom opp var det enda varmere, men ingen flammer i peisen... så plutselig bare dro hele familien min.. De skulle til Grimstad og hente noe i butikken.. Så her satt jeg å frøys.. hadde ikke ved inne heller, så jeg måtte ut i de 18 minus gradene som var.. plutselig hørte jeg noe inne fra rommet til søstrene mine, joda der var den miste på snart to år som ropte og hadde sovet.. Så jeg og min lillesøster har hentet ved og fyrt i peisen i dag, sittet foran den og lest Prinsesse Märthas barne historier(eller hva det heter), også selfølgelig drukket kakao med masse krem! Helt ok dag egentlig.
Kristoffer Steen fylte 18 år igår, så he got some Champange from me, så han kunne kose seg litt, men han skulle ut til noen venner, på spark... så jeg er litt spent på hvordan den turen gikk.. jeg var jo stuck hjemme med min søster så jeg kunne ikke ut... men det får gå.. nå skal jeg trene litt faktisk, før jeg skal på avskjedsfest for min venn Nasri(Nasraldin). Han skal flytte til Trondheim.. Veldig langt bort.. men jaja, Han vil jo så.. Vi kommer til å savne deg hvertfall. Jeg sier over og ut, så blogges vi ikke før i morgen :)

2008 ble plutselig veldig lenge siden...

- Love K.A

3 kommentarer

♥Caroline

02.jan.2010 kl.17:33

Kjempe søt blogg :)

Hva syns du om det nye kameraet mitt ? - se det på bloggen

Klem Caroline <3

Lise Jeanett Larsen

02.jan.2010 kl.18:40

Kulden er en son of a bitch ! Er så sykt lei av og fryse, selv om jeg liker vinteren men det er kun fordi det mørkt utenfor hele tiden ;) Men det hørtes jo kjempe hyggelig ut og sitte forann peisen og lese bøker og drikke kakao med fløte :-) mmmh .

nikath

02.jan.2010 kl.18:52

Deilig og våkne til..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits