Nyttårsforsetter er bare tull!

Alle skal absolutt ha alle disse nyttårsforsetter, og alle hvet at det er noe man setter foran seg selv som et mål, for dere som ikke vet hva det er, skal jeg gi eksempel. I dette året skal jeg ikke bruke så mye penger på shopping som jeg gjorde i fjor, eller jeg skal slanke meg og spise sunnere. Dette er bare noen få da, men det jeg har funnet ut, er at hvis man setter opp i to ord, så blir det akkurat sånn det faktisk er, Nyttårs forsetter, for det nemlig fortsetter.. Joda det gjør det, uansett hvor mye jeg prøver så går det like mye penger ut av kontoen som i fjor, kanskje mere.. Alt jeg sier jeg skal gjøre bedre, blir bare akkurat det samme som det var.. vel nesten alt hvertfall.. jeg må bare si at jeg ikke tror veldig mye på disse ordene.. eller tradisjon eller hva man skal kalle det.. Så her sitter jeg, og planlegger å bruke mindre penger dette året.. veel.. jeg fant fort ut at ikke det funker så bra.
To uker før påskeferien drar jeg til Tsjekkia med klassen i 10 dager, den betaler jeg ikke selv da.. men vi stopper i Berlin, og der er det mye bra å shoppe! Så når jeg kommer hjem har jeg en uke hjemme før jeg drar til Tyrkia i en uke, jeg betaler den selv, men det er bare 7500kr tror jeg.. Og jeg shopper ikke så mye der nede tror jeg, der blir det bare grillings :D Men så.. I går(da jeg hadde den kjipeste nyttårsaften ever), satt jeg inne i kinoen å bladde gjennom alle kanalene, så stoppet jeg på en Canal + eller noe, og der var Sex And The City, The Movie. Vel ja en heftig jentefilm, men i pengebruken og kafe besøkene kunne jeg kjenne meg igjen..Jeg fikk så sykt lyst til å dra til New York! så jeg fikk hetta, jeg forta meg inn på Finn.no og der satt jeg resten av natten, med en stoor kopp med kakao, dyne og musikk.. det var koselig faktisk, bortsett fra at jeg var alene, og klokken var 0600. Men jeg fant mange tilbud og det var liksom på 2400 og utover, så jeg skal ta meg en tur en dag, den gode tingen var jo at Camille(min gode venn fra Tabanka), skal dit til sommeren og hun ville ha meg med =) Men jeg kan ikke da, jeg har aldri i livet penger til det nå, gidder ikke spørre mamma, hun er inni en hissig periode..
Så det blir nok ingen tur dette året, men neste år, sommeren etter jeg er ferdig med Videregående, å jadda!
Men nå skal jeg ut i massasjebadet å bade, det er 16 minusgrader ute og oppi der er det 40 pluss, så da må man rulle seg skikkelig i snøen og så hoppe oppi, det er døds digg!  Kos dere videre ikveld =)
Har du noen reisemål i år eller neste år?


- Love K.A

6 kommentarer

he he,sant det med nyttårsforsetter! men det gir folk motivasjon til å prøve ü
Jeg har ingen forsetter,men jeg har et mål. Det å bli frisk. Men det er ikke bare opp til meg å gjøre noe med.

QUIZZA

01.jan.2010 kl.20:08

enig, men jeg har laget noen for morro skyld, tror ikke jeg klarer å holde dem, men jeg skal i det minste prøve ;P

ottoseen

01.jan.2010 kl.20:19

det er greit DU synes det, men kanskje noen andre er opptatt av nyttårsfortsetter da vettu!

Ann-Charlotte

01.jan.2010 kl.20:22

Vel, jeg syns det er greit å sette opp noen mål jeg.. At man presser seg selv, kanskje for å bli et bedre menneske. Man har ikke vondt av det...

GODT NYTTÅR!!

Waby

01.jan.2010 kl.22:00

ottoseen: Ja det har jeg ikke sagt noe imot. Jeg er ganske sikker på at andre ikke synes det :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits