Inlfuensa + Meg = Anoreksiakropp

Ja som jeg skrev litt igår, så har jeg hatt influensa så jeg har ikke skrevet noe de siste dagene. Det startet 3. Juledag og har enda ikke helt stoppet. Kvelden før, eller natta for det var ganske seint. hadde jeg sykt vondt i nakken så jeg tenkte at i morgen måtte jeg ta meg et massasjebad, sånn ble det ikke.. da jeg våknet var kroppen min fulstendig uten krefter, jeg hadde hodeverk og korsryggen min går ikke ann å beskrive engang. Mamma kom ned for å vekke meg, og fant fort ut at ting ikke var som det skulle.. Jeg tok feberen og den var 39.5. jeg la meg ned og sovn litt til, sånn som dette sov jeg hele dagen, av og på. Jeg var ikke ute av sengen min, jeg spiste ingen ting og jeg snakket ingenting hele dagen. Jeg var fullstendig ødelagt. Dette kommer dere til å le av, jeg må si jeg ler av det selv, men jeg ba til gud om at jeg skulle bli frisk, men han ignorerte meg... så da kom natten og det fortsatte, av og på med søvn og jeg hold på å svette ihjel, samtidig som jeg var kald som F! Jeg lå på ryggen og hadde fått varmen, snudde meg rundt på siden og da jeg endelig hadde kommet meg rundt, var jeg utslitt. Jeg hadde null krefter igjen og bare lå der å frøys noe sykt.. Sånn som dette fortsatte det utover dagen og natten og ut til neste dag igjen.. Så til mat. De siste tre dagene har jeg spist en pølse.. til tross for mitt heftige matinntak.. jeg har ikke hatt lyst eller orket å spise noe. Halsen min har vært en stor kvern som fylt med syre, ødelegger meg fra innsiden. Nå har jeg endelig blitt frisk(ere) og har spist som en, øm..  veldig sulten gutt(?)
Før alt dette skjedde, veide jeg meg. Jeg ville bare se at jeg ikke hadde rast opp i vekt.. neida der sto det 63kg. igår, da jeg hadde et lite snev av friskhet i meg gikk jeg inn og veide meg med siden mot speglet. Nå vet jo jeg fra før at jeg ikke er veldig kjukk.. men igår.. jeg ble nesten redd.. Jeg kikket ned på tallene, og der sto det 57kg. Jeg hadde gått ned 6 kilo på TRE dager, jeg så ikke veldig bra ut.. Men nå er jeg tilbake på bena, jeg spiser og jeg går opp i vekt snart regner jeg med. så jeg bare anbefaler ALLE og kle på seg alt av gode klær og å ta på seg skjerf når man er ute, fordi her er det hvertfall 20 minus så det er lett å få lungebetenelse eller noe annet. Influensa..? det har jeg akkurat fortalt dere om, regner ikke med at det frister..
Sånn så jeg ut.. Det ser ikke så veldig ille ut på bilde, men det var det i virkeligheten..

Og ja, jeg er litt "kjukkere" enn dette til vanlig for de som alltid spør om det :P

Må også si at, lårmuskler og andre store muskler som man bruker ofte, blir helt gelé når man skal bruke dem igjen, ikke gå en lang tur med en gang, da sliter du... Men trening er jo fint så da får man trent bort juleribba :D
Har du vært noe syk i Julen/ferien?
- Love K.A
Check out my favorite bloggers!
http://siljebrenna.blogg.no/
http://kano.blogg.no/

3 kommentarer

☆☆░░░Happy New Year░░░☆☆ ☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓░░░░░▓░░♥☆☆ ☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♫☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░♥░☆☆ ☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░☆☆ ☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░♥░☆☆

// vaskekost / tvillingmamma //

31.des.2009 kl.19:51

huffda

Camilla

31.des.2009 kl.19:51

Godt nyttår! :D

Ps. kan du fortelle meg hvilket bilde du likte best på bloggen min? :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits