Jenter er ikke bedre enn gutter til å blogge!!

Unnskyld meg, men her får jeg meldinger om at gutter ikke burde få lov til å blogge, og at blogg .no er lagt opp for jenter... hahaha, Hva da liksom? Logoen er rosa, det er alt jeg ser. Jeg vet ikke hva dere lesere mener, men jeg tror ikke at jenter er kjempe mye flinkere enn gutter, jeg mener.. det er flere jenter som blogger, og at VOE ligger på toppen av lista er fordi hun har satt det om til livet sitt, hun har jo tatt av :P The Giant, Lars Tangen og Glenn ligger jo på toppen også, sikkert flere som jeg ikke har sett.. Etter jeg begynte å blogge har jeg fått veldig mye kritikk for at jeg blogger, men jeg synes det er helt ok =)  Jeg liker å ha folk som misliker meg, det høres kanskje rart ut, men det er faktisk positivt for meg.  Så bare så dere vet det, så er jeg glad for å få litt konstruktiv tilbakemelding men jeg er jo veldig glad i positive også da. Og jeg sier igjen, jenter er ikke bedre enn gutter til å blogge.
Hva synes du?


Så til en annen ting, jeg og min søster fikk beskjed om å gå ned på kontoret til stefaren vår å se om vi kunne finne noe der, på julaften altså.. Så da vi kom ned, står to svære flatskjermer der! og jeg ble sjokka, ja vi har tv i hvert rom, men at vi skulle få et nytt ett, til mange tusen kroner, hver.. nei det hadde jeg ikke trodd.. de er gale.  Også så jeg på vg, der står det at folk ikke synes det er teit at folk kjøper flatskjermer, mobiler og alt sånne ting til jul. Men unnskyld meg, det velger vel folk selv? Hvis mine foreldre liker å bruke mye penger på meg og mine søsken, well im happy with that! og andre trenger ikke tenke på det.. My life is good, and y'all don't have to hate me for that.
Er du enig i at man kan kjøpe hva man vil til folk?Det ser anderledes ut i virkeligheten da

Dere må gjerne stemme på meg, jeg er nemlig utfordret i blogg VS. blogg :)

- Love K.A
Check out my favorite bloggers!
http://siljebrenna.blogg.no/
http://kano.blogg.no/

8 kommentarer

G E A

27.des.2009 kl.16:39

så bra at dere fikk den gaven du er fornøyd med :)

ja er ganske enig at foreldrene må selv velge hva og

hvor mye de vil betale for den tingen de vil gi ;)

jge fikk selv speilreflekskamera til jul, og de fleste s

sier bortksjemt for det, når jeg jobbet til og med for det :O

CharlotteTveitan

27.des.2009 kl.16:40

enig i at jenter ikke er bedre en gutter til å blogge :)

♥ emmamartinee

27.des.2009 kl.16:40

Sant!

oda beate

27.des.2009 kl.16:44

synes flere gutter skal begynne å blogge jeg, og det er langt ifra sant at jenter er mye bedre enn gutter til å skrive =)

amribic

27.des.2009 kl.16:44

Er det mulig, jeg syns faktisk at gutter er mye flinkere til å blogge egentlig. Begynner å bli lei av standard jente-blogg, og mange guttebloggere er flinkere til å si sin egen mening om ting og komme med en variasjon.

Tonje

27.des.2009 kl.16:49

Synes du er minst like flink som de jentebloggene jeg leser!:)

Det er litt forskrudd da..hvorfor i huleste skal ikke gutter kunne være flinke i det?!:P Haha! Liker bloggen din foresten!!:)

Tone

27.des.2009 kl.16:54

Du skriver alltid interessante innlegg du, Kjetil.

Grattis med TV-en :)

HANNA GJERHOLM MOE

28.des.2009 kl.15:17

SV: Sier meg enig med deg der ass! Haha, og du er flink til å blogge + at du har bra design og header og blablabla..:D Heldiggris som har begge deler, misunner deg!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits