En God Jul, med en "ille" sykdom..

Det er jul dere! Deilig, og jeg kan se at gavene blir enda flere under juletreet! Yey me, for mitt navn står på mange av dem :)
Har vært på kirkegården idag også, satt lys på bestefar sin grav, og Magnus Rosland Jensen sin. Det lyser alltid så utrolig fint når man kjører fra gudstjenesten, nesten alle gravene har lys. Også må jeg si at gudstjeneste er ganske koselig det også, uansett om du er kristen eller ikke så er det liksom bare for julefølelsen.

Så til min "ille" sykdom, jeg tror jeg lider av et syndrom.. Jeg er avhengig av å dusje.. Ikke det at det er negativt fordi da lukter jeg jo ikke vondt, og er egentlig ikke så skitten, men det er bare så kjipt å føle at jeg måå dusje hele tiden.. Hvis jeg ikke har noe å gjøre en dag, så spiser jeg eller så dusjer jeg. Man tenker at det ikke må være noe ille å dusje noen ganger om dagen, men det er det :P Jeg mener, igår da dusja jeg 6 ganger.. Tror jeg må på rehab..
Har du noe du måå gjøre hele tiden?

Til sist vil jeg si til alle bloggere og mine lesere!

GOD JUL!
Og pass dere for Naugthy Santa! haha/hoho

Love K.A


Check out my favorite bloggers!
http://siljebrenna.blogg.no/
http://kano.blogg.no/

2 kommentarer

vilde w.

24.des.2009 kl.16:35

jeg freaker seriøst ut hvis jeg ikke får dusje en dag, totalt avhengig :p tror jeg har dusjet hver eneste dag , noen ganger to ganger helt siden ... 6? haha :p

god jul :D

abrown.blogg.no

24.des.2009 kl.16:49

Tuusen takk for kommentaren du skrev på min blogg :)

digger bloggen din och :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits