En Gratulasjon til MAMMA!

Idag har mamma bursdag, hun blir 38, eller 39 ikke helt sikker, men hva gjør vel det, det er jo bare bursdagen og kakene det handler om, right? Så jeg tenker at dere lurer på hva jeg skal gi til mamma, vel siden mamma er crazy når det gjelder diamonds og egentlig alt annet  som er alt for dyrt for meg, så har jeg i år ikke gått den veien, men jeg har laget mitt eget! Jeg har ikke gått helt tilbake til barnehagen hvor vi lagde nisser ut av kongler og tomme doruller, men jeg har brukt teknologien. Joda, jeg som er så teknisk av meg.. Jeg har brukt Picasa 3.. Det er jo litt tekniskt hvertfall, jeg sliter hvertfall noen ganger.. Så det dere må vite før jeg viser dere mitt mesterverk, er at jeg og mamma ikke er som alle andre, vi har vært gjennom mye, både positivt og negativt. Dette høres utrolig dumt ut as jeg vet, men det er sant, jeg har opplevd mere enn man burde som barn. Men det sier jo alle. Det vi ikke gjør som mange andre gjør er at vi ikke bruker det som en unnskyldning, for vi har det fakta ganske bra nå. Veel vi har vel kanskje kommet litt skevt ut, og er kanskje ikke som alle andre, men jeg mener, vi har det gøy, vi mobber hverandre, dynker hverandre i snøen, og har et forhold som ikke mange andre kan måle seg med. Vårt forhold som mor og sønn er ikke perfekt som det kanskje kan se ut som etter det jeg har skrevet nå. Vi krangler mye, også sloss vi en gang iblant, men hvem gjør vel ikke det?
Jeg tror at vårt problem når det gjelder humor går waaaay back, du kan godt se på mamma og meg og si, stakkars de som er sånn som det, gale.. Men sannheten er at du ikke har sett resten av familien.. Og min familie er ikke liten, den er spredd utover hele verden, så jeg og mamma er bare en liten del, av en stor(gal) familie.
Så det dere nå får se er, vel hva skal man si? Jeg vet ikke om vi er så veldig mye penere enn dette, men vi prøver hvertfall..

Også vet jeg at mamma kommer til å lese dette, så jeg må nok si dette for ikke å bli drept. Bildet i midten er tatt i sommer, de andre er veldig gamle..

Gratulerer med dagen mamma =)
Jeg er glad i deg!

Ikke spør om jeg er adoptert, for det er jeg ikke!Har du laget bursdag/Julegaver i år?

- Love K.A

Check out my favorite bloggers!
http://siljebrenna.blogg.no/
http://kano.blogg.no/

6 kommentarer

Celine

23.des.2009 kl.17:34

Gratulerer med dagen til moren din da:-)

- jeg har faktisk ikke laget en presang i år, kjøpt alle...

pernilleღ

23.des.2009 kl.17:46

Gratuler mammaen din da =)

www.pernilleas.blogg.no - GOD JUL

Sofie Didriksen

23.des.2009 kl.17:46

Heisann! I dag er det lille julaften, å jeg tenkte jeg ville si god jul til deg! Håper du får en kjempefin jul sammen med familier og venner :) Det er kjempemange som gleder seg til i morgen, å du er kanskje en av dem.

amalie

28.des.2009 kl.18:23

aaawww :D<3

Svetlana

04.jan.2010 kl.02:47

Er du adoptert? Du var litt brunere enn moren din..

Waby

04.jan.2010 kl.12:37

Svetlana: hehe, mange spør om det :P Nei jeg er ikke det, faren min er fra Jamaica =)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits