Man skal ikke tulle med alvorlige ting!

Jeg vet det... Man skal ikke tulle med alvorlige ting.. og jeg har gjort det i innlegget Hva er galt med verden?
For dere som ikke har lest det, så skrev jeg om forskjellige ting som ble skrevet om i VG. Inni dette lå en sak om en som hadde blitt alvorlig skadet i en vaskehall på tøyen. Men ikke tro at jeg tullet med disse personene, fordi jeg visste ikke hvem noen av de var. Trodde jeg... Jeg skrev at jeg synes det var litt ironisk at man skulle begynne å sloss inni en tunell hvor man vasker bilen sin liksom..
Men i går, da jeg logget på Facebook, hadde jeg fått en invitasjon til en gruppe. Og jeg gadd ikke trykke helt inn på den for å se hva det var fordi jeg får alltid sånne teite grupper. Det er liksom sånne som: La mosen leve i kautokeino. Ikke det at det er en gruppe men ja, dere skjønner.  Så da jeg gikk inn på denne linken for å se, sto det: RIP Abshir M Hashi.
Også tenkte jeg at det var noe veldig kjent med det navnet... Så jeg satt og tenkte litt, og kom frem til en jeg ble introdusert for da jeg var på Tabanka trening, han var utrolig morsom og hadde noen syke vitser som fikk meg til å gråte, og jeg gråter ikke veldig ofte når jeg ler. Så jeg ble litt sjokka, så fant jeg en link til dagbladet.. Døde etter vold i bilvask i Oslo.  Er det mulig? ikke det at jeg kjente han godt eller noe sånt, men at jeg skriver om en sak som det ikke står nevnt noen navn og jeg ikke hadde fått vite noen ting om dette på den tiden.. Det synes jeg er helt merkelig..
Men etter dette må jeg bare si unnskyld hvis noen føler at jeg har krenket noen, for det var virkelig ikke meningen, for jeg vet hvilken morsom og herlig person Abdi var, og jeg vet at veldig mange kommer til å savne han, og jeg håper at gjerningsmannen får en fortjent straff for det som tok hans liv. 
Også sender jeg mine kondolanser og tanker til familie og nærmeste venner.


Hvil i fred Abdi/Abshir

- Love K.A
Check out my favorite bloggers!
- http://siljebrenna.blogg.no/
- http://kano.blogg.no/

3 kommentarer

Louise

20.des.2009 kl.15:47

Fin blogg!

du blogger kjempe bra.

hva synes du om min blogg??

www.lousieblogg.blogg.no

Sondre

20.des.2009 kl.15:51

Ta en tur innom bloggen til søsteren min da http://karolinestette1993.blogg.no

Bengin ~ Mote&Glede

20.des.2009 kl.16:07

Forferdelig trist :( kondolerer!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits