Det er noe "alvorlig" galt med meg...

Idag dere... Idag var det siste skoledag før juleferie!!! og hvilken herlig dag.. NOT. Igår blogget jeg ingenting fordi jeg bare sov. jeg vet ikke hva som var galt med meg, men jeg sov og sov og sov.. Og da jeg våknet halv ti, tenke jeg at jeg lett kom til å våkne i morgen tidlig fordi jeg hadde sovet så mye dagen før. Men det skulle vise seg å være feil.. Jeg våknet å kikket på klokken, 08.05.. Fuck my life tenkte jeg.. klokken hadde siden 06.40 og ingen gadd å komme inn til meg! Og vi skulle jo ha avsluttning idag som jeg måtte være på.. Og jeg tenkte at jeg må komme meg inn, så jeg begynte å ringe.. ingen tok telefonen.. hva gjør jeg nå? joda, jeg tar på meg superundertøy(ikke superman truse), lue, ullsokker og jakke. så begynner jeg å gå.. og jeg tenkte jeg kan jo ikke sykle fordi det er så glatt.. men da jeg kom ut på hovedveien, viser det seg å ikke være noe is på veien... Men da var det for seint å snu.. så jeg gikk ganske fort.. Så tokk jeg opp mobilen. Og iPhone har jo sånn Kart ting i seg, så jeg regnet ut hvor langt det var.. Da sto det: 11,9km  og jeg trodde nesten det skulle klikke for meg.. men jeg tenke at jeg må være positiv, så jeg gikk der å sang i kulda.. plutselig kom jeg på den sangen til Jan Teigen: Det er laaangt å gååå, det er lengselen som driver meg..  bla bla bla. men jeg hadde jo ikke noe lengsel til noe.. jeg var bare jævlig kald.. Men så heldigvis kom en jeg kjente som plukket meg opp, men han skulle ikke noe langt.. vi kjørte i 3 minutter og så var det stopp, så jeg gikk av og fortsatte å gå.. da jeg endelig var fremme hadde jeg ingen følelse i tæra, nese som lignet rudolf og veldig lyst på noe varmt å drikke, men neida, skolen hadde ikke satt opp noen bod som man kunne ta gløgg i enda, det skulle de ikke før om 15 min. så jeg bare gikk inn i kirka(hvor vi skulle danse) og gjorde meg klar!

 Dagens tidlig morgen tider i Kilsund dette er ut mot Danmark :)


Senere idag hadde The Click Crew show på Strand Hotell på Fevik. Det var heftig, jeg hadde aldri i mitt liv trodd at folk skulle være såå positive til at vi skulle komme, jeg mener.. veldig mange er ikke så glade for å få ballet sitt ødelagt av dansere.. men alle kom å spurte om vi skulle danse og det var bare sykt.. Holder på å laste opp videoen på YouTube og Facebook for de som kunne tenke seg å sjekke den ut, jeg skal også legge den ut her, men den må bare bli ferdig først. So Stay Tuned!!
Check Out My Favorite Bloggers Here!
- http://siljebrenna.blogg.no/
- http://kano.blogg.no/

- Love K.A

8 kommentarer

RoCKpriNSeSsan

19.des.2009 kl.01:06

Jøss, imponerende at du faktisk gikk hele (minus 3 min) den veien. Det vet jeg ikke om jeg hadde orket i kulda faktisk :S Kudos for å være positiv! :D

Jeamin

19.des.2009 kl.01:07

Shiit sånt er så jævlig irriterende , du er ikke alene as, sover så jævli dårlig for tia jeg.. :O

kuul blogg :) Kult at du er gutt som blogger, det er ikke mange :D

Kansje du vil besøke min www.jeamin.blogg.no :) <3

Julie

19.des.2009 kl.01:19

Det er irriterende å forsove seg.

Fint bilde : )

Besøk gjerne bloggen min, www.juliecmalunden.blogg.no

Legg gjerne igjen en kommentar. Det blir jeg glad for .

Bli gjerne venn med meg ; )

19.des.2009 kl.01:38

åh, jeg sover også jæævlig dårlig fortiden! skikkelig slitsomt :(

Helena

19.des.2009 kl.01:43

fint med ferie da :-D eg får da på tirsdag:)

Elisabeth

19.des.2009 kl.01:50

heii :) fin blogg <3

lust å ta ein titt på min?

www.blondgirlilife.blogg.no

hilsen meg ^^

carina

19.des.2009 kl.03:00

bli med på konkurranse på bloggen min?=)

-cuteangel88.blogg.no

Maria

19.des.2009 kl.18:44

Bra gjort å gå så langt når det var så kaldt.. ^^

Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits