Anbefalingene er funnet!

Jeg har kommet frem til 5 jeg likte, det var ganske vanskelig, fordi det var mange bra av de 25 som var med. Selvom du kanskje ikke ble med i denne, betyr ikke det at jeg ikke liker din blogg, og det kan godt være du vil bli nevnt i en annen anbefaling. Fordi det var mange bra, og noen mindre bra, men ingen dårlige. Også er jo ikke akkurat min blogg perfekt heller! Så dette var alt for denne gang, også får dere følge med for flere innlegg :)
NR.1
http://siljebrenna.blogg.no/
Dette er min favoritt. Hva annet enn en matblogg? Genialt, for mennesker som meg som elsker mat, så er detta perfekt. Jeg har faktisk aldri lest denne før, og heller aldri sett en matblogg, men nå ser jeg hvor smart det er, ikke bare for meg men for alle som ikke vet hva de skal ha til middag fremover. Jeg må si takk til Silje som har laget denne bloggen. Du vil bli nevnt i hvert eneste innlegg fremover
NR.2
http://kano.blogg.no/
Jeg liker videoblogger, fordi det gjør at man får litt mere innsikt i det man blogger om. Disse to jentene har en lett blanding mellom video og vanlig blogg. Jeg sier ikke at dette er den perfekte bloggen, men den er bra og jeg liker den. Dere vil bli nevnt i hvert eneste innlegg fremover
NR.3
http://fr3sh.blogg.no/
Dette er en av bloggene som er stikk motsatt av hva jeg egentlig liker. Den er litt typisk punker/blitzer, hvis dere skjønner. Men jeg liker den på en måte, jeg liker blogger med bilder og det er det virkelig her. Men det blir litt mye bilder i forhold til tekst, jeg kunne tenke meg litt mere tekst..
NR.4
http://lisbetheple.blogg.no/
Da jeg kom inn på denne bloggen tenke jeg som jeg har gjort på veldig mange andre, ånei, enda en fjortiss blogg.. Og jeg må si at Sminke, hår og negler ikke inntereserer meg så veldig, men du fikk meg alikevel til å lese. Også ser jeg at du liker å designe, og DET vel jeg se mere av!
NR.5
http://gabbiixd.blogg.no/
Likte denne, men tror ikke jeg er den eneste som er litt lei av å høre Apologize på piano nå. Men du er flink og jeg synes bloggen din er morsom å lese, og jeg kommer sannsynligvis til å fortsette med det.
Er du enig i mine valg?


- Love K.A

2 kommentarer

cesilie Granaune Matberg

17.des.2009 kl.01:19

fin blogg :)

komenter min og? www.cesiliegm.blogg.no :)

siljebrenna

17.des.2009 kl.17:14

oi ser man det:) nå ble jeg utrolig glad :) tusen takk... kjempe flott av deg!

Ønsker deg ei god jul og et godt nyttår... så håper jeg du vil fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake på nyåret med flere spennende hverdagsmiddager,tips og råd:)

men først er det jul og da har jeg bestemt meg for å ikke blogge om alle mine dårlige (pepperkaker til frokost-lunsj og middag) uvaner :P

kos deg masse :)

og...

takk igjen,for anbefaling :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits